Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam mam na imię Mateusz mam 17 lat, jestem z Chorzowa dopiero zaczynam moją przygodę z rowerami. Jest tu ktoś na forum z okolic Chorzowa chętnie bym pośmigał z kimś :P :P

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich <_<

Jak dotąd sama lektura forum wystarczała, ale potrzeba napisania skusiła do rejestracji.

Napisano

Witam :P

Mam 17 lat i od małego mam doczynienia z rowerami jak każdy ;) W większości katowałem marketowce niesety stawiająć pierwsze kroki w jeździe EX udało mi się kilka rowerów "zabić" pęknięte ramy to dla mnie nie nowość ;) W tym roku kupiłem Sign Panicka, a pozatym składam coś powoli w garażu do trialu ;), pozatym interesuję się zwłasza produkcją filmów ;)

Witam i pozdawiam wszystkich

Napisano

Siemka! Witam doświadczonych user`ów a zarazem rowerzystów ;) Pomykam od 2 latek, ale przyjemności nie mialem jeszcze na tym forum. Mam nadzieje, że to się zmieni... wraz z nowym sezonem pewnie bedzie o czym dyskutować. Urodzilem się w Gorach Sowich i myślę, że nie prędko stąd wybędę :) Obecnie śmigam na Fox`ie własnej roboty(fox+xt+vuelta).Pozdrower

rowerekjw8.th.jpg

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam was na forum, Pochodze z Dolnego Śląska -Bogatynia koło Zgorzelca.

Od ponad 2 lat mieszkam i pracuje w Czechach -Plzeń.

Na rowerku jezdze juz od mlodych lat pierwsze moje osiagniecie to 3 miejsce na kolarzowce (24 kołach) w 6 klasie podstawowej, potem to juz rowery gorskie.

Obecnie zapisalem sie do czeskiego klubu BikeSport i ostro jezdze od roku 2006.

Na forum najczestsze problemy mam z ortografią (niekontrolowane ), moze powodem jest to ze zapominam polski jezyk <_<

Duzo ciekawych zeczy juz sie dowiedzialem tutaj.

Takze polecam tym co jeszcze tutaj nie zagladali pozdrowionka :)

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów!!! :wacko:

Mieszkam w małej miejscowości nieopodal Krakowa;)

Na rowerze jeżdże od dzieciństwa a na poważnie to od roku.W czerwcu zakupiłęm swój pierwszy,poważny,markowy rower GhOST EBS1:);) Przejechałem na nim ok 1000km.Jednak sprzedałem go pod koniec października.

Od listopada jeżdżę na Krossie A6 z rocznika 2007:)

PzDr!!!!!!!!!!!

Napisano

witam wszystkich

pochodze z wojewodztwa swietokrzyskiego

na rowerze jezdze od mlodych lat, ale teraz dopiero zaczlem sie tym na powaznie interesowac.

jestem wlasnie w trakcie zakupu roweru;]

mam nadzieje ze bede w stanie wielu osobom pomoc, a takze ze wy mi pomozecie gdy bedzie trzeba.

Napisano

Witam wszystkich Forumowiczów!

Jestem z Poznania, na rowerze jeżdżę rekreacyjnie i dojeżdżam nim do pracy.

Mój rower ma 13, może nawet 14 lat, zdecydowanie za dużą ramę :( i nazywa się Pacific Discovery. Przymierzam się do zakupu nowego roweru, co skłoniło mnie do przeglądania Waszych opinii na temat posiadanego sprzętu. Mam nadzieję, że wkrótce pochwale się Wam nowym nabytkiem i może coś o nim napiszę.

Póki co pozdrawiam wszystkich miłośników i maniaków dwóch kółek.

Moloch

Napisano

Siema

Jestem właśnie po zakupie Kellysa MAGIC z 2008 roku, po okazyjnej cenie :) Rowerem jeździłem kiedyś na rowerze od cioci z Włoch aż mi się rozleciał :) Mam zamiar wrócić do aktywnej jazdy, już bardziej zaawansowanej. Myślę, że ten Kellysik mi wystarczy.

Mieszkam w Olsztynie i już w lutym mam zamiar poznać pierwsze szlaki i lasy.

Pozdrawiam

Napisano

Witam, jestem świeżym forumowiczem. Mam plan na rowerową eskapadę po Słowenii w okresie wakacyjnym. Gdybyście mieli jakieś wskazówki odnośnie trasy, roweru - dopiero chcę kupić trekkingowy rower do 2,5 kzl (może jakieś sugestie?) lub inne pożyteczne wskazówki, to chętnie poczytam. Pozdrawiam wszystkich!

Napisano

Witam wszystkich jestem Adrian mieszkam niedaleko Krosna. pomykam od 7 lat lecz teraz zamierzam trochę bardziej poważnie sie za ten sport zabrać, śmigam Kross'em Vission ION . Niem mam kto wie jakiego sprzętu ale sobie radzę, myślę że będzie sie "układało" i wiele "wyniosę" z tego forum. POZDRO for ALL

Napisano

Witam

Nazywam się Paweł i mieszkam w małej miejscowości koło Lublinca o nazwie Koszęcin. Na biku smigam od roku a od kilku miesiecy przeglądam te forum i postanowilem sie zarejestrować. Śmigam na kelly's quartz 06 po dużym tuningu ale zamierzam przejsc na fulla ( poison)

Pozdrawiam

Napisano

Witajcie mam na imię Robert mieszkam w łodzi swoją przygodę z rowerami zacząłem dość dawno to jest w czasach kiedy bobo były na topie.Aktualnie śmigam na "FOCUS"-ie z pełnym LX(fajna maszynka). :yes:

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam, mam na imię Piotr, przez ostatnie kilka lat śmigałem na "makrokeszach", ale aktualnie mój sprzęt bardzo szybko ewoluuje. Teraz pozostaje mi tylko trening, trening i trening, bo jak to mówią: nie XTR'y napędzają rowery ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich czytających piszących i tych co kochają to samo co ja :(

Rowerem jeżdżę od bodaj że 4 roku życia a dokładnie od momentu gdy kupiłem mój pierwszy rower za uczciwie nazbierane pieniądze które miałem niby na słodycze przeznaczać ale wyszło inaczej :( Do mej miłości podszedłem na poważnie jakoś kilka lat temu jak mój brat zaraził mnie.

To tyle na dzisiaj :)

Napisano

jak i ja witam wszystkich :)

dołączyłem troszkę wcześniej ale dopiero teraz piszę tego posta gdyż zbytnio nie przeglądałem tego forum dlatego że byłem w potrzebie i to co mnie interesowało znalazłem do strzału ale teraz nie mogę go opuścić zabardzo mnie wciągnęło ;)

ja osobiście zapalony kolarz nie jestem bo moja dyscyplina to narciarstwo alpejskie ale mam sporo znajomych którzy ścigają się na rowerach i wciągneli mnie do swojego grona kolarzy choć jeżdże z nimi dla rekreacji i treningu na narty :P

mam na imię Mateusz i pochodze z woj. małopolskiego a konkretnie z małej ale dłuuuugiej wioski która nosi nazwę Zawoja

te osoby które jeżdżą w Bikemaratonie wiedzą gdzie to się znajduje gdyż organizowany tam maraton nie należy do najłatwiejszych:) (przynajmniej tak słyszałem w opiniach bo sam niestety nie brałem jeszcze udziału)

Pozdrawiam wszystkich i służę pomocą jeżeli będę umiał :P

zapraszam do Zawoii :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...