dzik86 Napisano 14 Stycznia 2006 Napisano 14 Stycznia 2006 witam, tez jestem nowy nie jest to moje pierwsze forum , takze nie wysylajcie mnie odrazu do regulaminu(ktorego nie ma, oprocz zasady pisania)
sp0q Napisano 14 Stycznia 2006 Napisano 14 Stycznia 2006 tak więc i ja się witam, miło mi należeć do miejscowej społeczności ;] na wstępie życzę wszystkim tyle pedałowania ile dadzą radę zjeść ;] do zobaczenia w innych tematach
Pacmen_89 Napisano 15 Stycznia 2006 Napisano 15 Stycznia 2006 Również witam nowym jak i starych userów. Jak widać jest to mój drugi post tutaj na forum :]
Phil4 Napisano 15 Stycznia 2006 Napisano 15 Stycznia 2006 witam już zdążyłem się wstępnie rozejrzeć po forum i bardzo mi się podoba życzę połamania korb :021:
FiFiAk Napisano 15 Stycznia 2006 Napisano 15 Stycznia 2006 Witam wszystkich bikerów zarażonych cyklozą. Ta choroba dopadła mnie 3 lata temu i nadal się rozwija, cieszę się z tego powodu. Forum jest naprawde fajne i zawiera mase informacji. Żałuję że nie trafiłem tu wcześniej. Pozdrawiam
Kviki Napisano 16 Stycznia 2006 Napisano 16 Stycznia 2006 Siemka wszystkim bajkerom Ja jak na razie zaczynam ta pasje:P Od 2 lat mnie jakos zarazila ale w tym roku doczekalem sie naprawde niezloego rowerqa a teraz czekam tylko do lata:D I bedziemy smigac !!!!
Piterpak Napisano 17 Stycznia 2006 Napisano 17 Stycznia 2006 to co kolega u góry chciałem powiedzieć ;] pozdrowerek i do zobaczenia na szlaku
anette Napisano 17 Stycznia 2006 Napisano 17 Stycznia 2006 witam Jestem z Zielonej Góry i uwielbiam jeździć rowerem. Mam nadzieję, że zadomowię sie tu na dobre Pozdrowiam wszystkich forumowiczów :wink:
Karolcia Napisano 17 Stycznia 2006 Napisano 17 Stycznia 2006 Witam wszystkich nowych forumowiczow anette sadze ze "zadomowisz sie tu na dobra" (mi zajelo to duzo czasu, ale ja jestem "ciezki przypadkek" ) Miłego rowerowania życzę , nietylko latem Pozdrower
Rezpekt Napisano 17 Stycznia 2006 Napisano 17 Stycznia 2006 Witaj anette :-), Zielona Góra, blisko mnie :-) rower Scott, moja ulubiona marka :-). No pięknie
turysta Napisano 17 Stycznia 2006 Napisano 17 Stycznia 2006 Witajcie wszyscy! Jestem turysta a inaczej Bartek. Jestem z Linina, jest to koło Góra Kalwari, a Góra Kalwaria jest około 40 km od Warszawy. Pozdrawiam wszystkich, turysta.
cann Napisano 18 Stycznia 2006 Napisano 18 Stycznia 2006 ale was tu przybywa jak grzybow po deszczu :!!: super bo to wszystko oznacza tylko jedno roweromaniacy rosna w sile :!!:
anette Napisano 19 Stycznia 2006 Napisano 19 Stycznia 2006 Witam ponownie Dzięki za miłe powitanie... niestety z rowerowaniem muszę poczekać, aż się zrobi ciepło, bo mam małego pasażera, który będzie ze mną jeździł Pozdrawiam
Karolcia Napisano 20 Stycznia 2006 Napisano 20 Stycznia 2006 anette to miłej jazdy latem , tak trzymaj , "wszczepiaj" od najmlodszych lat cykloze Pozdrower a no i witam nowych forumowiczow
Michel Napisano 20 Stycznia 2006 Napisano 20 Stycznia 2006 Siema wszystkim Forum rewelka. Nie przypuszczałem nawet, że istnieje w Polsce tak wieeelkie forum o rowerach :034: Dobra koniec zachwytów. Połamania kół!
dex Napisano 20 Stycznia 2006 Napisano 20 Stycznia 2006 w takim razie i ja się ładnie przedstawie tylko co tu wiele mówić? Mam prawie 17 latek, mieszkam we Wrocławiu. Na rowerku poruszam się już od dość dawna, lecz dopiero tak naprawde wzięło mnie w poprzednie wakacje. Forum przeglądałem już sobie kilka razy, ale jakoś dopiero teraz sie zarejstrowałem i oto jestem. Tak ogólnie to nie jestem wygadany, zobaczymy ile postów tutaj wyjdzie... witajcie forumowicze:)
ralf Napisano 20 Stycznia 2006 Napisano 20 Stycznia 2006 a witamy witamy , tu zawsze idzie cos napisać, nawet jak sie nie jest wygadanym
bikemaniak Napisano 21 Stycznia 2006 Napisano 21 Stycznia 2006 Cann zgadzam się z tobą roweromaniaków przybywa i bedzie ich coraz więcej z czego się cieszę
Karolcia Napisano 21 Stycznia 2006 Napisano 21 Stycznia 2006 witam forumowiczow zgadzam sie z Toba ralf, bo ja tez niejestem wygadana, a postow mam 35, coprawda, jak sie zalogowalam to przez kilka miesiecy sie nieodzywalam ale teraz sie zaczelo
thrackan Napisano 21 Stycznia 2006 Napisano 21 Stycznia 2006 Witam, jestem maturzystą (kocham to słowo :twisted: ) z Warszawy i właśnie widzę jak na al. Jana Pawła II kierowcy uprawiają balet na lodzie Ciekawe jak zareagują na rowerzystę Gratuluję forumowiczom dotychczasowego dorobku. Pozdrawiam.
jemek Napisano 23 Stycznia 2006 Napisano 23 Stycznia 2006 Siema jestem przeeemek :PP;> @up na Aleja Jana Pawla II to w tarnowie czy gdzie ? ;>:PP
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.