Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam, tez jestem nowy :P

nie jest to moje pierwsze forum , takze nie wysylajcie mnie odrazu do regulaminu(ktorego nie ma, oprocz zasady pisania)

Napisano

tak więc i ja się witam, miło mi należeć do miejscowej społeczności ;]

na wstępie życzę wszystkim tyle pedałowania ile dadzą radę zjeść ;] do zobaczenia w innych tematach

Napisano

Witam wszystkich bikerów zarażonych cyklozą. Ta choroba dopadła mnie 3 lata temu i nadal się rozwija, cieszę się z tego powodu. Forum jest naprawde fajne i zawiera mase informacji. Żałuję że nie trafiłem tu wcześniej.

Pozdrawiam :)

Napisano

Siemka wszystkim bajkerom :) Ja jak na razie zaczynam ta pasje:P Od 2 lat mnie jakos zarazila ale w tym roku doczekalem sie naprawde niezloego rowerqa a teraz czekam tylko do lata:D I bedziemy smigac !!!! :033:

Napisano

witam :)

Jestem z Zielonej Góry i uwielbiam jeździć rowerem. Mam nadzieję, że zadomowię sie tu na dobre :rolleyes:

Pozdrowiam wszystkich forumowiczów :wink:

Napisano

Witam wszystkich nowych forumowiczow :)

anette sadze ze "zadomowisz sie tu na dobra" (mi zajelo to duzo czasu, ale ja jestem "ciezki przypadkek" ;) )

Miłego rowerowania życzę :) , nietylko latem :)

Pozdrower :)

Napisano

;) Witajcie wszyscy! :)

Jestem turysta a inaczej Bartek.

Jestem z Linina, jest to koło Góra Kalwari, a Góra Kalwaria jest około 40 km od Warszawy.

Pozdrawiam wszystkich, turysta. :)

Napisano
:) ale was tu przybywa jak grzybow po deszczu :!!: super bo to wszystko oznacza tylko jedno roweromaniacy rosna w sile :!!:
Napisano

Witam ponownie :)

Dzięki za miłe powitanie... niestety z rowerowaniem muszę poczekać, aż się zrobi ciepło, bo mam małego pasażera, który będzie ze mną jeździł :)

Pozdrawiam

Napisano

Siema wszystkim :(

Forum rewelka. Nie przypuszczałem nawet, że istnieje w Polsce tak wieeelkie forum o rowerach :034:

Dobra koniec zachwytów.

Połamania kół!

Napisano

w takim razie i ja się ładnie przedstawie <_<

tylko co tu wiele mówić? Mam prawie 17 latek, mieszkam we Wrocławiu. Na rowerku poruszam się już od dość dawna, lecz dopiero tak naprawde wzięło mnie w poprzednie wakacje. Forum przeglądałem już sobie kilka razy, ale jakoś dopiero teraz sie zarejstrowałem i oto jestem. Tak ogólnie to nie jestem wygadany, zobaczymy ile postów tutaj wyjdzie...

witajcie forumowicze:)

Napisano

witam forumowiczow :)

zgadzam sie z Toba ralf, bo ja tez niejestem wygadana, a postow mam 35, coprawda, jak sie zalogowalam to przez kilka miesiecy sie nieodzywalam ale teraz sie zaczelo :P:)

Napisano

Witam, jestem maturzystą (kocham to słowo :twisted: ) z Warszawy i właśnie widzę jak na al. Jana Pawła II kierowcy uprawiają balet na lodzie :) Ciekawe jak zareagują na rowerzystę :) Gratuluję forumowiczom dotychczasowego dorobku. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...