Skocz do zawartości

[amortyzator przód] RS Lyrik kupować czy nie?

Rey112

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Weź mi powiedz. Po cholerę pytasz, skoro każdą odpowiedź negujesz?

Wiesz lepiej, nie pytaj.

Napisano

Zadajesz te same pytania na tym forum i zielonym pod innym nickiem. Ludzie ci odpowiadają a ty wiesz lepiej. Przeczytaj posty powyżej ponownie....

Napisano

To jest kpina jakaś. Człowiek jest tępy jak nogi stołowe albo takiego udaje. Wielokrotnie miał powtórzone co się robi i po co. Ma dostępne świetnie opracowane firmowe manualne serwisowe czy filmy na YT.

Nie.odpowoadajcie mu. To trol typu "wiem lepiej". Nie szuka info tylko zaczepki. 

Napisano
W dniu 14.02.2020 o 23:22, abdesign napisał:

Kacper... ;), po prostu zacznij od ściągnięcia manuala. 

Czyli nie tylko ja dumałem, że Kacperek wrócił ;)

4 godziny temu, Dokumosa napisał:

To jest kpina jakaś. Człowiek jest tępy jak nogi stołowe albo takiego udaje. Wielokrotnie miał powtórzone co się robi i po co. Ma dostępne świetnie opracowane firmowe manualne serwisowe czy filmy na YT.

Nie.odpowoadajcie mu. To trol typu "wiem lepiej". Nie szuka info tylko zaczepki. 

Napisano

No a jak.

Ok już sobie poczytałem o serwisie.

Mam jeszcze pytanie czy do roweru są gotowe do kupienia osłony lag jak np. są do motocykla.

Screenshot_20200217-103117665.jpg

Napisano

Po to by jak rower o coś oprę albo jak się wywali to, żeby się lagi nie porysowały.

Materiałowe kondonki podobno są do bani bo syf się pod nimi zbiera.

Napisano

Więc trzeba uważać..., znów z dziwnymi pytaniami zaczynasz, tak na pograniczu trollowania. A sądzę to temu, że jak ktoś kupuje "Liryka" to w wie co kupuje, a jak wie, to po co te pytania....?

"Piec" Ci napisał wyraźnie- to nie upside down, tam są golenie jakby odwrócone, te dolne to te górne, ze względu na budowę producenci tam dają osłony, zresztą też po to aby chronić golenie. W normalnym systemie ze względu na korony różnego typu jeszcze nie widziałem tego typu osłon, a żyję dłużej niż USD.

Napisano

To chyba lepiej przyczepić jakieś osłony nie. Mi też rower służy do przemieszczenia się z punktu A do B i przewieżenia  czegoś.

Jak nie ma gotowej to trzeba odpalić druciarstwo.

Napisano

To po co Lyrika? Przemieszczać się można się bez amortyzatora....nie masz osłonek.:devil:

Napisano

W krajach zachodnich można w Polsce nie.

Po to by było 180mm skoku i, żeby mnie nie podrzucało na dołka i po to by można było poskakać bez obaw, że coś się rozleci.

Nie masz osłonek ???

Napisano

Wszyscy, ale to wszyscy czekają z niecierpliwością na relację foto.;)

Napisano

To jak nie przeszkadza Ci taki wioskowy tuning, to może coś takiego?

Albo zawsze zostaje typowe rozwiązanie

Swoją drogą - pokaż Dartmoora jak wygląda z tym Lyrikiem.

Napisano

Pokaże w piątek jak mi dojdzie przednie koło od Daveo.

Pod te osłonki syf wchodzi ale już nie wychodzi czyli ciągle się tam zbiera syf.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...