Skocz do zawartości

TEXTY

PIOK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wytrzeźwieniowy

- Czas zacząć życie na nowo - powiedział pijak, budząc się w izbie wytrzeźwień zawinięty w pieluchomajtki.

Napisano

Kiedyś na biologii nauczyciel powiedział, że sperma zawiera cukier. Jedna dziewczyna zapytała, dlaczego, w takim razie, nie ma słodkiego smaku. Kiedy się zorientowała, co powiedziała, zaczerwieniła się jak ostatnia cegła. Wtedy nauczyciel powiedział, że słodki smak można wyczuć tylko przednią częścią języka, a nie fragmentem bliżej gardła. Dziewczyna się poryczała i wybiegła z klasy.

Napisano

Przychodzi koles do kiosku i mówi poprosze paczke fajek...

No i ona mu podaje i tam jest napisane "palenie powoduje impotencje!!"

koleś sie przeraził i mówi

- to ja zamienie na te z rakiem...

Napisano

No nie mogę - to mnie zwaliło z krzesła (przepraszam za brzydkie wyrazy, ale to nie ja :D ):

"<Karol> kaczor u nas był

<Karol> bo kumpla siostra robi w starostwie to sie wkręciliśmy do środka

<Karol> i gadałem z nim i nął autografa

<Karol> i skur*** zaał mi długopis :

<mocniak> lech kaczyński zarąbał ci długopis?!

<Karol> i weź takiemu zaufaj i daj krajem rzącić"

:mrgreen:

Dodam, że tekst sprzed 2. tury wyborów :P .

Pozdrówko z bólem przepony :D :D :) .

Napisano

<karla> Na pierwszej randce nie daję!

<xXx> To może chociaż weźmiesz...

:twisted:

<CreativePL> nie cpam wiecej

<Karas> ??

<CreativePL>Wczoraj jak poszedlem na ten melanzyk to zjedlem 3 kolka i ludzie mi zaczeli wkrecac ze mnie nie ma i biegalem szukajac siebie przez cale osiedle az w koncu zobaczylem sie w lusterku samochodowym i nie wiedzialem jak stamtad wyjsc.

:D:D

Napisano

<waski> Niektóre firmy farmaceutyczne w dużych doustnych tabletkach zaznaczają jej środek wąskim rowkiem po to, że jeśli cała tabletka się nie mieści w przełyku to należy wsadzić ją sobie w odbyt i wkręcić śrubokrętem.

adi> "tesh" boshe, co za debil tak pisze?

<tomasz> ta magda to jednak jest

<magda> co???

<tomasz> F**k zle okno

hahaha.gif

nettka_20> a angielski znasz

<gumbas> no toche znam, a co???

<anettka_20> bo gadam tera z z jendym anglikiem i nie wiem co mam mu pisas

<anettka_20> jak mam zapytac ile ma lat

<gumbas> no to proste

<gumbas> how old are you

<anettka_20> ok

<anettka_20> a jak napisac ze ja mam 20

<gumbas> ale po co skoro masz w nicku??

<anettka_20> a racja :D

<anettka_20> JA NIE ZNAM DOBRZE ANGILSKIEGO DLATEGO TAK DZIWNIE PISZE

<gumbas> jasne

<gumbas> napisz mu

<gumbas> I DON'T KNOW ENGLISH GOOD, BUT MY WET PUSSY WAITING FOR U

<anettka_20> ok dzieki

<anettka_20> a co znaczy

<anettka_20> TELL ME ABOUT YOURSELF

<gumbas> no chce zebys mu npisła cos o sobie?

<anettka_20> aha B)

<anettka_20> ale co mu napisac

<gumbas> no nie wiem, napisz mi jaka jestes a ja Ci bede tlumaczyl oka?? :P

<anettka_20> niom

<anettka_20> wlosy ciemny blad

<gumbas> pisz I'M DUMB BLONDE

<anettka_20> dumb to ciemny

<gumbas> oj tak... uwierz mi... naprawde :)

<anettka_20> jestem wysoka i szczupla i mam zielone oczka

<gumbas> pisz I'M SHORT AND THIN, AND I HAVE TWO EYES

<anettka_20> oka kochany jestes

<anettka_20> a co znaczy I HAVE GOOD BODY

<gumbas> no chyba gosc mowi, ze sprzedaje damska bielizne

<anettka_20> napisz mi, ze by cos napisal po poslku

<anettka_20> polsku

<gumbas> napisz TELL ME SOMETHING NASTY BOY

<anettka_20> co znaczy oral

<gumbas> oral?? hmmm :P

<gumbas> on chyba chce żebys go pocałowała...

<anettka_20> ale to po polsku

<gumbas> nie po francusku :)

<anettka_20> czyli jak z jezyczkiem

<gumbas> no mozna i z jezyczkiem :P

<anettka_20> a co znaczy I WANNA STICK MY COCK INTO U

<gumbas> hmmm koles mówi ze lubi konie

<anettka_20> oooo to super napisz ze tez bardzo je lubie :)

<gumbas> YES STICK YOUR COCK INSIDE MY PUSSY

<anettka_20> cock to konik?

<gumbas> nooooo

<anettka_20> fajnie juz troche umie anglika hihi

<gumbas> no bo bystra jestes :)

<anettka_20> no

<anettka_20> dobra misiek ja musze spadac

<anettka_20> busssska

<gumbas> no pa

7.gif7.gif7.gif7.gif7.gif

Napisano
:): dobre !!!heheh a z tamtyl tekstem do brawo to chyba jakis wkret cos mi sie nie chce wierzyc aby taka akcja miala miejsce :??:
Napisano

Bohaterowie:

dwaj kumple

A-cześć stary!

B-witaj!

A-Słuchaj mam tutaj wódeczkę wpadniemy do Ciebie i napijemy się ,co ty na to?

B-No nie wiem...

A-Dlaczego??

B-Bo jak byłeś ostatnio u mnie to zginęły pieniądzę.

A-I co ,znalazły się?

B-Tak ,ale niesmak pozostał. :surprised:

Napisano

Jeszcze jedno stamtąd - takie bardziej swojskie :) :

"<Dotti> dzis jestem padnieta

<Dotti> boli mnie pupa od siodelka rowerowego:d

<dead_but_smiling> to sobie wyjmij :) "

Pozdrówko zakręcone :D:P:D .

Napisano

dzisiaj rano tłumacze jednej pacjentce czym i jak można otworzyć na komputerze płytke z wynikami z rezonansu magnetycznego (bo teraz sie juz nie daje klisz z obrazkami tylko sie nagrywa cdr gdzie wszystko jest razem z programem do przeglądania- XXI wiek w końcu...) i gadam że potrzebny jest windows z Internet Explorerem co najmniej w wersji 5.5 i musi byc ustawiony jako domyslna przegladarka w systemie... a pacjentka (swoja droga niezła laska około 25 roku życia...): a mi ostatnio zainstalowali taką przeglądarkę Mozarella :lol: :lol: :lol"

Napisano
Mozarella

:lol:

A te wyniki na FF nie działają? Tylko nie mów że jest to tak jak z windows update, gdzie nie można pobrać aktualizacji mając inną przeglądarke niż IE

Napisano

działają tylko na IE niestety i to tylko wtedy gdy jest to domyslna przegladarka w systemie. Moje próby uruchomienia płytki na Operze i FF spełzły na niczym :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

http://www.velozone.net/poradnik51.html

Poradnik rowerzysty z 1951r. :(

cyt. " Lekki aluminiowy kocioł pojemności do 10 litrów jest koniecznym sprzętem turystyki kolarskiej. Nie wszędzie są bary mleczne i nie zawsze jadamy w gospodach. Posiadanie kotła usamodzielnia turystę. Kocioł uniezależnia nas. Ma on i tę zaletę, że niejednokrotnie, szczególnie wieczorami, gromadzi wokół siebie uczestników kolarskiej wyprawy jak jedną, zgodną rodzinę. Kocioł, zaopatrzony w odpowiednią pokrywę, da się łatwo przytroczyć do tylnego bagażnika. Stanowi on jednocześnie ochronę bagażu przed deszczem. Zapuszczanie się bez kotła w tereny nieznane i mało zaludnione jest ryzykowne. Transport kotła należy sprawiedliwie rozłożyć na wszystkich."

• Mod Team
Napisano

Na lekcji pani pyta dzieci kto udźwignie najwięcej arbuzów... Mówi Małgosia:

- Ja udźwignę 2!

Pani pyta:

- A w jaki sposób?

- Po jednym w każdej ręce...

Henio podnosi rękę i woła, że uniesie trzy. Pani zaskoczonoa pyta:

- Heniu... a w jaki sposób chcesz to zrobić?

- No... dwa pod ręce, a trzeci na dzidę...

- Heniu! Jak możesz takie wulgarne rzeczy mówić?!!

Tymczasem na końcu sali Jasio woła, że uniesie 5 arbuzów. Pani znów zaskoczona pyta w jaki sposób Jasio to zrobi. Na to Jasio mówi:

- Dwa pod ręce i Henia na dzidę.

Pilne pytane. Proszę o pomoc. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry dziękuję. Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. Skąd się dowiedziałem ? No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czypo książkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka", odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam. Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża i z kim. Kiedyś wziąłem jej komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina. Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać swojego telefonu. Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. Ja się zainteresowałem, że coś nie tak. Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za naszym samochodem, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy. Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć ? Jeżeli natomiast trzeba je wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...