Skocz do zawartości

Spotkanie naszego regionu! 2007

crazybiker

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pomysl spotkania najpierw grup regionalnych jest jak najbardziej na miejscu moim zdaniem! Prosze o poruszenie tej kwestii, mamy cala zime na zoorganizowanie czegos na wiosne. Miejsce, data, organizacja? Wszystko lezy w kwestii ustalen wiec zapraszam do dyskusji!

Pzdr.

• Mod Team
Napisano

Pomysł bardzo mi się podoba - czyli jestem za. :confused:

No i dobrze byłoby abyśmy zastanowili się gdzie. Mazowsze to na pewno,tylko gdzie? Ja muszę pomyśleć nad mapą.

Napisano

Co do ogólnopolskiego zlotu naszego forum to widze to w ciemnych barwach, ale za to regionalne spotkania są bardziej realne. Mam dwie propozycje na miejsce zlotu. Mianowicie, pierwszą opcją jest weekend w Kampinosie, a drugą okrążenie Zalewu Zegrzyńskiego wzdłuż jego lini brzegowej. Terminem dogodnym dla większości będzie chyba weekend majowy.

No...ale to tylko moja wizja... :)

Napisano

Jeśli chodzi o Kampinos - jestem jak najbardziej za. Jest tam wiele możliwości przenocowania, np. w ośrodku PTTK w Tułowicach :D ...

Pozdrówko puszczańskie :)

Napisano

Nie głupie... ja jestem gotów poprzeć każdą propozycję jaka się przewinie przez ten temat... Oczywiście turnee po kampinosie bardzo mi odpowiada(z racji tego że mam bardzo blisko :)) więc oponuję za tą propozycją, oczywiście może być jeszcze Puszcza Mariańska, Bolimów i okolice ale tam nie ma górek i jest za dużo piachu... Super tereny są też w okolicach gostynina(trochę górek i dużo jezior)... A w gruncie rzeczy jest to jeszcze mazowieckie...

Napisano

W Bolimowie mam rodzinę :)

Ale jak coś to bardziej jestem za Zalewem Zegrzyńskim :)

W zasadzie jest mi obojętne gdzie ten zjazd będzie, grunt że będe musiał znosić obecność pewnej osoby :)

Napisano

Ja również optowałbym za Zalewem Zegrzyńskim, ale na Kampinos też nie będę kręcil nosem :(

Poza tym proponowałbym przykleić ten temat,żeby nie zginął do wiosny. To takie OT do Eci :)

Napisano

Mieszkam w miejscowości nad Zalewem, także mógłbym coś zorganizować. Jeżeli zebrałoby się mało osób(jak pewnie się stanie) to nocleg z jakimś ogniskiem myśle,że mogłbym zapewnić bez zbędnych kosztów. Zobaczymy... :)

Napisano

A jak to jest z tym zalewem? Bo coś mi się zdaje, że to sam lub prawie sam asfalt byłby... mnie to np. niekoniecznie pasi :D .

W Kampinosie jest więcej możliwości: można się umówić w jakimś punkcie startowym, a następnie rozjechać na różne trasy - co komu odpowiada. Asfaltem czy lasem, łatwiej, trudniej...

A potem spotkanko w punkcie docelowym :D .

Pozdrówko uniwersalne :D

Napisano

Fakt jest dużo asfaltu, ale jest również teren przez który trzeba się przedzierać. W Kampinosie będzie na pewno więcej możliwości doboru tras dla wszystkich.

• 4 miesiące temu...
Napisano

I co temat umarł??

Jest wiosna. Mobilizujcie siły i spotkanie gotowe.

Może przy okazji Maratonu MTB co bedzie śmigał 3 Maja przez Kampinos??

Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Niedługo pęknie połowa czerwca a w temacie spotkania nawet nic nie drgnelo. Tym razem proponuje na spotkanie lasy w okolicach Marek. Piszcie coś, a na pewno jakoś się dogadamy i nareszcie spotkamy.

• 3 miesiące temu...
Napisano

Szczerze mowiac to Wam sie dziwie, ze odswiezacie temat dopiero teraz... W koncu przez prawie cale wakacje aktywny byl temat "Codzienne ustawki", a teraz jaka jest pogoda za oknem kazdy widzi. Za trzy tygodnie to rowniez dobrze moze juz snieg zaczac proszyc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...