D1oaD Napisano 5 Września 2017 Napisano 5 Września 2017 Witam! Chciałbym zakupić ten oto https://www.decathlon.pl/rower-mtb-rockrider-520s-275-id_8378294.html?gclid=EAIaIQobChMI6bTLosCO1gIVj1QYCh0bjACzEAQYAiABEgLWE_D_BwE rower i chciałbym znać waszą opinie. Jeżdżę na trasy zarówno polne szutrowe jak i leśne oraz górskie z raczej umiarkowaną prędkością (zależy od terenu). Zależy mi na przyczepności i dobrej amortyzacji. Nie skacze, ani nie uprawiam downhillu. W przyszłym roku mam zamiar wystartować w rajdzie MTB.
kipcior Napisano 5 Września 2017 Napisano 5 Września 2017 Jak bardzo chcesz fulla i musi być nowy to 540s to minimum minimów ale nie licz na dobrą amortyzację.520s to delikatnie mówiąc nie jest dobry pomysł. A start w wyścigu na ważącym 16 kg kowadle zapewniłby wspaniały widok na tyłki wszystkich uczestników.
Ilia Napisano 5 Września 2017 Napisano 5 Września 2017 Jak chcesz startować w rajdzie MTB to szybciej pojedziesz na rowerze pożyczonym od babci niż na tym. Za taką kasę tylko hardtail, inaczej to będzie droga przez mękę. Ciężki, z gównianym zawieszeniem, które buja i amortyzuje (tfu) ugina się na większych przeszkodach. Jak chcesz dużo jeździć to przerzutka po roku pójdzie do kosza.
stopa Napisano 18 Października 2017 Napisano 18 Października 2017 Ja ma taki rower od pol roku okolo 1200 km przejechalem w roznym terenie i jakos nie nazekam do amatorskiej jazdy daje rade. Przednia przezutka lipa w regulacji reszta spoko
kemor90 Napisano 18 Października 2017 Napisano 18 Października 2017 Tu rower doradzasz, a w drugim temacie chcesz pół roweru modernizować?
stopa Napisano 18 Października 2017 Napisano 18 Października 2017 Po modernizacji bede nie tylko polecal ale wychwalał pod niebiosa A tak serio to zawsze czlowiek chce w zyciu zmieniać na leprze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.