Pawel76 Napisano 15 Maja 2017 Napisano 15 Maja 2017 Witam, Rozpocząłem właśnie poszukiwania roweru. I po przejrzeniu wszelkich możliwości zdecydowałem się na rower gravelowy. Rower planuje wykorzystać jako uzupełnienie treningu biegowego (tak do dwóch razy w tygodniu przede wszystkim na szosie i trochę po lesie) oraz ewentualnie raz na jakiś czas na wycieczki z dziećmi. W chwili obecnej najbardziej podoba mi się SN Rag+, lub alternatywnie Bulls grinder 2 Prosiłbym o komentarze, porady i ewentualne wskazanie jakieś alternatywy. Z góry dziękuje Pozdrawiam Paweł zapomniałem dodać mój wzrost 176 cm i waga 84 kg Pozdrawiam Paweł
Tomek21001 Napisano 15 Maja 2017 Napisano 15 Maja 2017 http://shop.edelrad.de/en/granfondo-gf/1775-bmc-gf02-disc-shimano-105-blue-2016.html#/26-frame_size-54cm Zaczął się 5-ty sezon na tej ramie. Rewelacyjnie wygodna,tylny trójkąt dzięki cieniutkim piórom pracuje góra/dół,dobry widelec,węglowa sterówka.Komfort. Mam porównanie do patentów Speca z wkładkami Zertz,kilku stalówek - są daleko z tyłu. O dziwo,po tak długiej eksploatacji,w tym jazda z przyczepą rama jeszcze nie pękła.
Pawel76 Napisano 15 Maja 2017 Autor Napisano 15 Maja 2017 Wielkie dzięki za podpowiedzi. Będę miał co przeglądać wieczorem. Pozdrawiam Paweł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.