Amadzio11 Napisano 4 Grudnia 2016 Napisano 4 Grudnia 2016 Witam! Mam takie pytanko a mianowicie jaki największy skok amortyzatora mogę mieć w ramie dirt/street kross rebel 2013. A aktualnie mam marzochi bomber 1 powietrzny ze 100 skoku. Zawsze mi się marzył w niej jakiś boxxer ale wiem że to odpada. Pozdrawiam!
modrzew Napisano 4 Grudnia 2016 Napisano 4 Grudnia 2016 Skoro sam dobrze wiesz, że jest to rower dirt/street to chyba dobrze też wiesz jakich widelców i dlaczego się tam używa. Ten boxxer to chyba dla szpanu na dzielni co najwyżej...
Amadzio11 Napisano 4 Grudnia 2016 Autor Napisano 4 Grudnia 2016 Chodzi mi oto ile max skoku wytrzyma ta rama. Bo nie chce po pierwszej lepszej hopie bez główki wracać
Marcin9 Napisano 4 Grudnia 2016 Napisano 4 Grudnia 2016 Chodzi mi oto ile max skoku wytrzyma ta rama. 100mm...Tyle przewidział producent i tyle ma być Wiesz że zwiększenie skoku to nie tylko ryzyko uszkodzenia główki ale też zmiana geometrii roweru?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.