Panas Napisano 9 Października 2016 Napisano 9 Października 2016 Miałem mały wypadek przy skoku z 1m ? nie mam pojęcia w jaki sposób napinacz połamał i zerwał się w tym miejscu: I po chwili wciągnął się w szprychy i wygiął. Odbił się do przodu z dużą siłą czy co? Możecie mi wyjaśnić jak to się mogło stać? skakałem na biegu 4.
Gość Napisano 9 Października 2016 Napisano 9 Października 2016 Ta przerzutka kosztuje z 30 zł i nadaje się do jazdy po bułki a nie do skakania. Pomyśl o tych skokach i czy rower to wytrzyma bo sobie krzywdę zrobisz. Nie wytrzymała po prostu i wciągnęło ją w szprychy, bywa. Ja kiedyś jadąc prostą drogą zmieliłem taką szprychami.
Panas Napisano 9 Października 2016 Autor Napisano 9 Października 2016 skom z zmianą przerzutek szprychami to była wina że wcześniej albo się rozregulował albo został wykrzywiony. Ale dobra dzięki zainwestuję w lepsze i z rowerem chyba serio lepiej się zastanowić co do nie których skoków. +rep
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.