Skocz do zawartości

[multitool] Klucz wielofunkcyjny ze skuwaczem

lisster

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej,

Szukam klucza wielofunkcyjnego do torby podsiodłowej, więc zależy mi na wadze i rozmiarach.

Klucz będzie używany jedynie w przypadku awarii sprzętu na trasie.

Potrzebne podstawowe klucze imbusowe, śrubokręt płaski, krzyżak oraz skuwacz do łańcucha 9-10-11 rzędowego.

Ktoś poleci ktoś coś sprawdzonego?

Napisano

Polecę ten sam - tylko z innym logo. W Polsce znajdziesz go spokojnie pod nazwą Kross Crucial 11. 

http://www.planetx.co.uk/i/q/TOOO11IN1/on-one-11-in-1-multitool

Do sporadycznego użytkowania jest więcej niż wystarczający, skuwacza używam na co dzień w domu. 

Waga 200 gram - nie jest źle biorąc że popularny mały i lekki Topeak Mini 18 waży kilkanaście gramów mniej. 

Napisano

Polecę ten sam - tylko z innym logo. W Polsce znajdziesz go spokojnie pod nazwą Kross Crucial 11. 
 Mam inny multitool z tej serii i jak dotąd ( w przeciwieństwie do chińszczyzny za kilka zł) daje radę, niestety troszeczkę rdzewieje. 
Napisano

Ja używam kellys scout i polecam- skuwacz do łańcucha wygodniejszy niż chowany, ale lepszy jest wg mnie topeak hexus- tego jak najbardziej polecam, przy wyborze u mnie zadecydowała cena i dostępność kellys'a, ale topeak lepszy :P

Napisano

Witam.

Polecam Park Tool Ib-3 cena do 100PLN, jest skuwacz i cały zestaw kluczy do roweru, dodatkowo łyżka do opon, używam kilka miesięcy i jestem bardzo zadowolony z funkcjonalności i jakości tego multitoola.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...