Skocz do zawartości

Rower Crossowy 1500-1800

Zajacz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czołem

Chce kupić swój pierwszy rower, po przekopaniu internetu i konsultacjach z ogarniętymi znajomymi wybrałem rower Crossowy (Krosowy ?)

(Jeździłbym głównie po mieście [sporo ścieżek rowerowych] czasem po ścieżkach leśnych [żadnych hardcorowych pagórków itp] ,a  od czasu do czasu jakiś wypad na dłuższą odległość).

Byłem dzisiaj w sklepie rowerowym i zaproponowano mi Kross Evando 2.0 2016 (spodobał mi się [fajnie się mi na nim siedziało kawałek się przejechałem, było ok] chociaż kosztuje 1699 zł a modele z roku 2015,które na papierze mają ten sam osprzęt kosztują 2-3 stówy mniej (?!))

W sklepie zaproponowano mi tylko ten model planuje jeszcze odwiedzić inne sklepy w mieście ale czy polecicie mi coś w podobnej cenie (1500-1800 zł) wartego uwagi? A może po prostu zdecydowanie odradzicie tego Evando? A może nie zastanawiać się tyle i brać skoro się na tym nie znam :D

Jeśli ktoś ma czas i chęci pomóc to z góry dziękuje

Pozdrawiam

Napisano

Kolego Dawid - jeśli chcesz sobie robić tu żarty, to stawiaj odpowiednie emotki po swoim poście, żeby było wiadomo jaki jajcarz z ciebie jest ...

Człowiek pyta,  bo chce zapewne ROZSĄDNIE wydać pieniądze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...