Zajacz Napisano 23 Czerwca 2016 Napisano 23 Czerwca 2016 Czołem Chce kupić swój pierwszy rower, po przekopaniu internetu i konsultacjach z ogarniętymi znajomymi wybrałem rower Crossowy (Krosowy ?) (Jeździłbym głównie po mieście [sporo ścieżek rowerowych] czasem po ścieżkach leśnych [żadnych hardcorowych pagórków itp] ,a od czasu do czasu jakiś wypad na dłuższą odległość). Byłem dzisiaj w sklepie rowerowym i zaproponowano mi Kross Evando 2.0 2016 (spodobał mi się [fajnie się mi na nim siedziało kawałek się przejechałem, było ok] chociaż kosztuje 1699 zł a modele z roku 2015,które na papierze mają ten sam osprzęt kosztują 2-3 stówy mniej (?!)) W sklepie zaproponowano mi tylko ten model planuje jeszcze odwiedzić inne sklepy w mieście ale czy polecicie mi coś w podobnej cenie (1500-1800 zł) wartego uwagi? A może po prostu zdecydowanie odradzicie tego Evando? A może nie zastanawiać się tyle i brać skoro się na tym nie znam ? Jeśli ktoś ma czas i chęci pomóc to z góry dziękuje Pozdrawiam
Pablo59 Napisano 24 Czerwca 2016 Napisano 24 Czerwca 2016 Drugi wątek na tej stronie, licząc od góry, polecam
dawid_30 Napisano 25 Czerwca 2016 Napisano 25 Czerwca 2016 Cross evado to idealny wybór. Cross Evado 1.0 znajdziesz poniżej 1400 złotych.
Pablo59 Napisano 26 Czerwca 2016 Napisano 26 Czerwca 2016 Kolego Dawid - jeśli chcesz sobie robić tu żarty, to stawiaj odpowiednie emotki po swoim poście, żeby było wiadomo jaki jajcarz z ciebie jest ... Człowiek pyta, bo chce zapewne ROZSĄDNIE wydać pieniądze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.