Skocz do zawartości

[podgrupa] Podbeskidzie i dawne woj. Bielskie

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kurcze nie pamiętam jaki to był szlak:/ Ale Ty jak szłaś z błoni to szłaś prosto do góry a ja, za radą pewnej pani, skręciłem w prawo, mówię o samym początku, zaraz jak schodzisz z asfaltu. Ta trasa którą jechałem jest przejezdna dla samochodu terenowego, właśnie tą trasą dowożą zaopatrzenie do schroniska.

Napisano

tak>

Jezeli kogoś interesuje to wjechali byśmy w porabce na czerwony szlak który prowadzi przez zasolnice558-bujakowską groń729-chrobacza łąke828-przełecz u panienki739-groniczek839 i gaiki819> Z góry gaiki udalibyśmy sie na niebieski szlak który prowadzi przez: przeł przegibek-sokołowke853-magurka909-czupel930-rogacz899-suchy wierch781 i do czernichowa.

stamtąd jak bedizemy mieli siły i pogoda bedzie ok to dalek niebieskim szlakiem przez jaworzyne 861 przeł cisową-maleckie844 i stamtąd czerwonym szlakiem przez wielki cisownik806 na żar. z zaru zjadz do miedzybordzia i każdy do domu.

jak ktoś jest chętny to w centrum porąbki koło tego mostku przez sołe jutro o 10.30

pzdr

Napisano

Jak juz wspominalem Blue, powiem to takze- tyczy sie wypadu na Kozia.

Dostalem robote- fajnie, ale zostalem nia zasypany na 3 kolejne dni.

"Ciesze sie" bardzo, bo zobacze rower jak swinia niebo... :)

Napisano

Czupel niestety odpada.. z Cieszyna się tam nie dogramolę :)

a takie ot do Shadusia ^_^ : CIESZ SIE w pełnym tego slowa znaczeniu.. Wyobraź sobie, żeniektórzy szukają roboty tylko mają podwójny problem.. Raz, że nie mają osiemnastki, dwa że są kobietą...

Napisano

p1010024rm9.th.jpgp1010027mr3.th.jpgp1010030pp2.th.jpgp1010031na6.th.jpg

:) byla mala klapa ;p tj za wielki skwar i skonczylo sie na wyjechaniu na chrobaczową łąkę trasą z międzybrodzia[i tak przewalone... na gorze dostalem dreszczy ^_^]. No ale jakos zle nie ma :D przynajmniej zaliczylem chrobaczową a jakos zawsze zdazalo sie tak, ze nie dojezdzalem na szczyt :P. Sorki za jakosc zdjec- imageshack kompresuje jakos strasznie przy zmniejszaniu.

Napisano

Niezle Blue... Ladnie, ladnie, ale nie przeginaj nastepnym razem... bo user z udarem sie nei przyda ^_^

Do Agusi :P - Aga, widzisz w info o mnie zebym mial 18? Pracuje w "rodzinnym biznesie" i przepisuje rozne badziewne regulaminy i dokumety na kompie :)

Napisano

mogę zostać twoją rodziną? ^_^

Shaduniu.... ;) na pewno mnie nie chcesz?? jakbyś mnie tak np za siostre wziął co? mogłabym ci w pokoju sprzątać, rower myć... ;)

Napisano

Aga chyba tylko jego żoną możesz zostać:P

A propos koziej górki, jak będzie pogoda wybieram się we wtorek lub w środę. Kto jedzie? Z tym że spotkanie nie o 10:/ Dla mnie za wcześnie, w zupełności wystarczy 12 np na błoniach.

Napisano
mogę zostać twoją rodziną? :P

Shaduniu.... :) na pewno mnie nie chcesz?? jakbyś za siostre wziął co? mogłabym ci w pokoju sprzątać, rower myć... :)

Nie no, brzmi kuszaco Agusiusiu xD

Za siostre to nie wiem, ale za automatyczna myjke rowerowa :)

mjack- obawiam sie ze zona nie bardzo, moja lepsza polowka mogla by sie zdenerwowac :)

Napisano

ktoś chętny na mała trasę w sobote ? tzn. bielsko - przegibek - chrobacza łąka - potem miedzybrodzie - i jeszcze Żar czerwonym szlakiem?? ;]

Napisano

bycmoze dolacze od chrobaczej,ale zalezy od pogody- jak bedzie taki skwar jak ostatnio to ja rezygnuje :) nie chce miec znowu drgawek.

Napisano

Ja dzis pierwszy raz od 3 dni na rower wyszedlem... Wrocilem 22 i jakies 4dyszki zrobilem... co nie zmienia faktu ze w piatek kolejna dostawa kapierkow... <_<

Ale zarobic na szose jakos trzeba, jak na razie to niecaly 1% jest ;)

Ale na ta chrobacza to musze kiedys sie skusic, zawsze jak stoje na przystanku u mojej lepszej polowki to widze ten krzyz... i jak znam zycie ktoregos dnia sie wkurze i pojade :D

Napisano

omen

Zastanawiam czy się nie podczepić pod sobotnią wycieczkę, ale nie wiem jakie tepmo będzie, bo ja raczej kondycją nie błyszczę w tym sezonie.

Jesteś z Piekar... Masz zamiar teleportować się do Bielska? ;)

Podaj dokładnie trasę to może głębiej się zastanowię nad wycieczką... :)

Napisano
ktoś chętny na mała trasę w sobote ? tzn. bielsko - przegibek - chrobacza łąka - potem miedzybrodzie - i jeszcze Żar czerwonym szlakiem?? ;]

no to chodz z nami xD a papierami zajmie sie aga xD

Aga się papierami nie zajmie bo Agi za siostrę nie chcą ;) a za automatyczną szmatę do roweru robić nie będę !! xD

(a poza tym w sobotę i niedzielę jest Tyski festiwal ;> )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...