alagor96 Napisano 4 Lutego 2016 Napisano 4 Lutego 2016 Witam, posiada ktoś, albo chociaż widział wspomniany klucz? Jestem ogólnie przeciwnikiem mutitooli, ale stwierdziłem, że podstawowy, z imbusami i wkrętakami będzie dobry na trasy, dlatego myślę o zakupie. Jako, że nie ma to być sprzęt do częstego użytkowania, to wolę nie wydać zbyt dużo, a w zbliżonej cenie najwyżej jest jedynie bike-hand, dlatego przymierzam się do kross'a. Nada się on do czegoś? Bo kilka nędznych imbusów zniszczyłem i nie chcę się już w to bawić. ps. Producent podaje, że klucz jest wykonany ze stali CR-V. Kurcze, zły dział, jak coś to proszę o przeniesienie.
eloo Napisano 4 Lutego 2016 Napisano 4 Lutego 2016 używałem krossa starka na serwisie jako taki kieszonkowy ampul i po roku nie było oznak zużycia. Scyzor ze stali chromowo-wanadowej naprawde dobrej jakosci o zużycie bym się nie martwił. Jedynie ilość funkcji jest dość mała ale w tej cenie nic lepszego nie ma. Na codzień podczas jazdy mam scyzor crank brothers m17 i te kilka funkcji jak skuwacz łancucha czy klucz do nypli, ampul 8mm się przydaje, rzadko ale jednak.
alagor96 Napisano 4 Lutego 2016 Autor Napisano 4 Lutego 2016 Dzięki, właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałem. Mała ilość funkcji mnie nie martwi, bo jakoś mnie te miniaturowe wersje skuwaczy nie przekonują i wolę wozić zwykły, podobnie jak łyżki.
wintermute Napisano 4 Lutego 2016 Napisano 4 Lutego 2016 Akurat skuwacz z cranka naprawdę daje radę. Sam byłem zdziwiony Podobnie jaj klucz do nypli.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.