Skocz do zawartości

[Akcesoria] Telefon dla kolarza

sheepi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@@PeGie, no i tam jak wejdziesz w Samsung Grand Primie i klikniesz "More info" to nie ma tego modelu. Po co piszesz o czymś jak się nie znasz? Tylko wprowadzasz ludzi w błąd

Napisano

@@sheepi,

ANT+ Certified models include SM-G5308W, SM-G5309W, SM-G5306W, SM-G530Y.  If your model is not listed please contact Samsung to confirm if it suports ANT+ Connectivity.

Napisz do suportu na stronie Samsunga o mozliwosc uruchomienia funkcji ANT+ w Twoim urzadzeniu.

Napisano

I sluchaj porad osob, ktore posiadaja dany sprzet i go uzywaja a nie cos gdzies wyczytaly czy uslyszaly. Zawsze dziwilo mnie polecanie czegokolwiek jesli nie mialo sie z tym stycznosci.

Napisano

Biję się w pierś i przepraszam, rzeczywiście ten model z serii Grand Prime nie posiada Ant+. @sheepi - nie rozumiem dlaczego chcesz zostawić telefon skoro możesz go zwrócić i znaleźć coś z ANT'em.

@Przmor - polecałem bo mam styczność, akurat telefony komórkowe to część mojej pracy i kilka Grand Prime leży u mnie na półce i miały ANT+, niestety modele na rynki nordyckie. Po prostu nie podejrzewałem że w jednej serii może być tak zróżnicowane wyposażenie.

Jeszcze raz przepraszam za wprowadzenie w błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...