cody3223 Napisano 16 Września 2015 Napisano 16 Września 2015 Cześć, chciałbym kupić rower do 1000zł (plus minus 100zł) do: Częstej jazdy po mieście, częstej jazdy po lesie (pagórki, błota, małe górki) i żadkiej jazdy po górach (tak raz na miesiąc w beskidy) Moje propozycje to: Grand Rock 300 Kross Hexagon X2 B’Twin Rockrider 500 Wolałbym, ale nie muszę, mieć manetki cyngowe (czy jakoś tak), ponieważ mam same złe doświadczenia z "kręconymi" Mile widziany jakiś pożądny hamulec, i jakieś w miare dobre resory (przednie, bo jazda też po lesie, górach, no i Polskich drogach ) Zapomniałem rozmiar Wzrost +- 175cm, waga +- 60kg
walkingchair Napisano 16 Września 2015 Napisano 16 Września 2015 Cześć, chciałbym kupić rower do 1000zł (plus minus 100zł) do: Częstej jazdy po mieście, częstej jazdy po lesie (pagórki, błota, małe górki) i żadkiej jazdy po górach (tak raz na miesiąc w beskidy) Moje propozycje to: Grand Rock 300 Kross Hexagon X2 B’Twin Rockrider 500 Wolałbym, ale nie muszę, mieć manetki cyngowe (czy jakoś tak), ponieważ mam same złe doświadczenia z "kręconymi" Mile widziany jakiś pożądny hamulec, i jakieś w miare dobre resory (przednie, bo jazda też po lesie, górach, no i Polskich drogach ) Zapomniałem rozmiar Wzrost +- 175cm, waga +- 60kg Użytkownik cody3223 edytował ten post dziś, 21:54 Co to znaczy żadkiej?? Za mały budżet. To co zaproponowales to złomy atrapa i szajse. V brake do "żadkich "Beskidów? Bez sensu.może jak dołożysz z 1500 to.znajdzie się coś na góry błoto lasy i żadkie Beskidy. Np.nothrec, unibike czy.tam jakąś używkę wyrwiesz. Aha i co to znaczy przedni resor?? Od kamaza chcesz?
cody3223 Napisano 17 Września 2015 Autor Napisano 17 Września 2015 Czyli nic z nowych rowerów nie brać za tą cenę, i używanych szukać? Może z tymi górami to przesadziłem, po prostu do miasta i jazdy po lesie. I przepraszam za ten błąd, ale teraz wyedytować już nie mogę.
dawid7997 Napisano 19 Września 2015 Napisano 19 Września 2015 Do walkingchair, dlaczego rowery do tysiąca złotych to złomy? Ja mam rower crossowy za 350 złotych i na tym rowerze na 100 kilometrów mam czas 3 godziny, 48 minut i 56 sekund. W 9 godzin przejechałem 190 kilometrów za jednym razem tym rowerem. Więc nie mówi mi że rowery do tysiąca złotych to złomy bo liczy się rower a nie sprzęt. Co z tego że jakiś laluś kupi rower za dwa tysiace jak i tak nie dorówna temu co dobrze jeździ i ma rower za 200 złotych używany.
modrzew Napisano 21 Września 2015 Napisano 21 Września 2015 Cieszymy się Twoim szczęściem. Teraz pojeździj nim po górkach i szeroko pojętym terenie i zdaj relację za jakiś czas. Tylko nie pisz, że jeździsz tylko szosą, bo to znaczy że nie zrozumiałeś o co pyta autor tego wątku i Twoja opinia jest nie na temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.