piotrdy Napisano 1 Sierpnia 2015 Napisano 1 Sierpnia 2015 Poszukuję aplikacji na Android która dzieli ekran tabletu lub wyświetla w oknach kilka aplikacji na raz jednocześnie. Owszem wiem że są okienka które zawierają swoje drobne aplikacje tj. np. przeglądarka, kallkultor. Mnie interesuje wyświetlanie na raz programów wcześniej zaistlowanych w moim tablecie, są to aplikacje rowerowe. Wizulanie ujmując ekran mojego tabletu dzieli się na 3 części jak by 3 smarfony. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Piotrek
Tofi Napisano 1 Sierpnia 2015 Napisano 1 Sierpnia 2015 Nie istnieje. Android 5.0 dopiero ma dzielenie, ale dodatkowo aplikacja rowerowa musi to obsługiwać. Jak na razie nie spotkałem żadnej takiej aplikacji rowerowej.
Shiryu Napisano 3 Sierpnia 2015 Napisano 3 Sierpnia 2015 Telefony Samsunga mają opcję Multiwindow. Jak masz roota, to można użyć z dowolnymi aplikacjami, jak nie, to tylko z wybranymi.
Root Admin Mieciu Napisano 5 Sierpnia 2015 Root Admin Napisano 5 Sierpnia 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.