Bobby Napisano 14 Maja 2015 Napisano 14 Maja 2015 Siemka Mam od roku Rometa Ramblera 26" 3.0 bo postawiłem na polską markę. Niestety jest jakiś felerny + mój pech bo non stop mam z nim jakieś przeboje. Najcześciej tylne koło a ostatnio tydz w tydz łapanie w nim flaka Ostatnio przeprowadziłem się do Pruszkowa i zwiedzając okolicę w bocznej uliczce znalazłem sklep/serwis Scotta. Wstępnie pokazali jakiś tam model chyba Aspect 650 bo za równe 2tysie. Kolega ma Rometa Mustanga 27,5" 1.0 i bardzo chwali te koła. Dlatego tym bardziej jestem nastawiony na ten model I tu moje pytanie jakie marki/typy rowerów polecacie? U mnie w Sieradzu jest jeszcze Giant, ale jakoś mi się nie widzi choć sporo osób śmiga nimi. Tu w Pruszkowie serio zastanawiam się nad Scottem. Był o nim temat, ale ziomuś kupował z wyższej półki bo za ponad 5 tysi heh Pozdrawiam Bobby
tobo Napisano 14 Maja 2015 Napisano 14 Maja 2015 Ja polecam wymianę koła, ekonomicznie najsensowniejsze roazwiązanie. Flak to zasługa opony/źle sprawdzonej przyczyny ostatniego flaka. Konkretnych przyczyn awarii koła nie opisałeś. Za mniej niż 2 tysiące kupisz rower który klasą kół nie zapewni spokoju i mogą one być tak samo jakościowe jak obecne.
walek809 Napisano 15 Maja 2015 Napisano 15 Maja 2015 Jak masz świeżego rometa o dwójkę na wydanie to włóż w niego. Kup lepsze podzespoły i będzie bardziej zadowolony niż z roweru za 2k i słabych części w nim . Bynajmniej ja bym tak zrobił
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.