[Zdjęcia] Codziennie Jedno Zdjęcie
Uwaga ,Uwaga.
Niniejszym , przychylając się do Wniosku Obywatelskiego złożonego Tu, zakładam temat, w którym możecie umieszczać JEDNO zdjęcie .
Zasady:
- zdjęcie ma być wykonane w czasie wypadu rowerowego.
- zdjęcie może przedstawiać rower lub jego fragment, jednakże pod warunkiem, że rower nie jest głównym elementem zdjęcia.
- zdjęcie może przedstawiać pole lub łąkę w różnym jego stadium. Miło by było, jakby przy zdjęciu zaoranego pola podać parametry orki, sprzętu oraz zamiar oracza. Przy zdjęciu skoszonej łąki podajemy wysokość koszenia, rodzaj kosiarki i inne parametry. Przy zdjęciu np. ośnieżonego pola podajemy grubość warstwy śniegu.
- na zdjęciu może być płot w różnym stadium - dopuszczalny jest każdy materiał ,z którego wykonano płot.
- zdjęcie może przedstawiać las, drzewo, kilka drzew, krzak lub inną roślinność
- na zdjęciu mogą być ludzie ,którzy muszą mieć ścisły związek z rowerem
- w odróżnieniu od wspomnianego wyżej tematu, zdjęcie nie musi nic urywać.
- zdjęcie nie musi wywierać efektu WOW i zachęcać do odwiedzenia tego miejsca
- niemile są widziane zdjęcia z Alp, Dolomitów, lub innych tego typu miejsc.
- autorem zdjęć musi być osoba zamieszczająca posta
Teraz proszę o czujność i czytanie ze zrozumieniem, bo podam najważniejszą zasadę. Koniecznie podajemy POWÓD wrzucenia zdjęcia. Dopuszczalne powody:
- bo tak
- bo muszę się pochwalić
- nie miałem innego zajęcia
- nie wiem dlaczego,ale wrzuciłem, bo dlaczego nie i kto mi zabroni.
- mama mi kazała
Zdjęcia bez podanego powodu będą usuwane, lub też Komisja wybierze powód i go dopisze.
Zdjęcia, które Komisja ( czyli Ja, oraz inni Modzi) uznamy za Fajne, zostaną przeniesione do tego tematu.
- w przypadku kiedy zdjęcie okazuje ładną okolicę oprócz powodu dodania fotki podajemy też miejsce jej wykonania oraz info kiedy została zrobiona (orientacyjnie, może być "tego lata" jak skleroza doskwiera i pamięć już nie ta).
Temat jest odpowiedzią na zapotrzebowanie społeczne i w żadnym stopniu nie jest podyktowany chęcią szerzenia tzw. kultury wysokiej.
Aha- wszelkie komentarze typu:
- Głupi Mod
- Głupi temat
- Mod se robi jaja
- inne skierowane w stronę Administracji
są niedozwolone.
Dozwolona jest krytyka, wyśmiewanie oraz inne ośmieszające Autora zdjęcia komentarze. Bez wulgaryzmów .
Rekomendowane odpowiedzi