Majsterkowicz Napisano 21 Marca 2015 Napisano 21 Marca 2015 Witam wszystkich! Sezon na bieganie oraz rowerowe wycieczki został już otworzony przez dzień zaćmienia Słońca, dlatego z tej okazji wyposażyłem się w nowy gadżet, który pozwoli mi monitorować stan serca podczas wysiłków. Jako, że poprzedni temat dotyczący tego sprzętu został zamknięty, pozwoliłem sobie założyć nowy Jak dotąd udało mi się go użyć raptem kilka razy, aby sprawdzić jak działa pomiar pulsu, niemniej już po tych kilku próbach mogę co nieco o nim powiedzieć. Jestem otwarty na wszelkie pytania dotyczące tego pulsometru W skrócie ujmując, plusy: - kodowany sygnał, - jakość wykonania koperty, paska, - jakość dołączonych akcesoriów, - ilość dodatkowych akcesoriów, - kontrast wyświetlacza (choć niezmienny). minusy: - poliwęglanowe szkiełko, łatwe do zarysowania, - pierścień wokół szkiełka (tworzywo sztuczne), - niedopracowana pamięć strefy tętna Na pełną wersję recenzji zapraszam na tę stronę, na współtworzonym przeze mnie blogu podróżniczo-rowerowym. Niedługo wkrótce będzie gotowy filmik, na którym będzie można zobaczyć wszystkie funkcje, które serwuje ten sprzęt Sigmy Pozdrawiam i zapraszam do lektury!
Mod Team mrmorty Napisano 24 Marca 2015 Mod Team Napisano 24 Marca 2015 sorry, ale reklama własnej strony to nie tutaj Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.