Skocz do zawartości

[trasa]pętla XC na terenie WATu

lesieque

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Ja śmigałem wczoraj trochę i trasy są super i w super stanie. Niestety trafiłem tam już pod koniec treningu, więc nie przejechałem całości. 

Obie trasy są pętlami zamkniętymi? Czy mają początek i koniec? 

Może ma ktoś najaktualniejsze ślady? 

pozdr

Napisano

Generalnie są to zamknięte pętle, ale wszystko zależy od Ciebie. Nie widziałem nigdzie żeby był w jakiś sposób oznaczony "oficjalny" początek pętli.

• 4 tygodnie później...
Napisano

zrobiło się cicho, więc napiszę. Powstaje RockGarden, chociaż na razie to raczej "RollingStonesGarden". Usypany. Jedzie sie po nim całkiem spoko, ale mam nadzieje, że jeszcze coś z nim zrobimy. Nie było mnie na jego budowie, więc ostateczny wygląd był dla mnie niespodzianką. W związku z tym na niebieskiej są dwa nowe odcinki (względem tego co było jeszcze w listopadzie jak jeździłem z Solem i Kowalem.

• 2 tygodnie później...
Napisano

No i jak, był ktoś w niedzielę? Jak tam ten rockgarden, spodziewać się gór świętokrzyskich czy raczej skalniaka z przydomowego ogródka ;)?

Napisano

rockgarden jest taki ze go ominalem. gdyby nie to ze wiedzialem ze gdzies jest to bym pojechal dalej ;) ogolnie fajna sprawa ale szkoda ze nie zostal zrobiony na jakims zjezdzie. bo w tej formie nie jest zbyt wymagajacy. ale wazne jest to ze jest i urozmaica jazde. po raz kolejny dobra robota.

Napisano

Byłem dziś zobaczyć jak wyglądają ścieżki. Ogólnie jest całkiem nieźle, nie widać żeby było coś zniszczone, miejscami sporo błota (ślisko).

"Rockgarden" widziałem, przejechałem, powstrzymam się od komentarza. :D

Napisano

Byłem wczoraj, miejscami błoto, ślisko i lód - czyli fajnie.  Rockgarden też fajny, tylko cza go wolno najechać, tak żeby koło wpadło za pierwszą przeszkodę, emocje gwarantowane.

Dziś natomiast wyskoczyłem do Starej Miłosnej, tudzież liznąłem MPK, warun świetny, trasy też ok, zero błota.

Napisano

Cudo traska w tym sezonie!!:) Przyznać się kto dzis byl ok 15 swoim skrzypiącym tapczanem??:) Ale hałasował ten full :)

Napisano

Widać, że sezon za pasem.  Dzisiaj natknąłem się na cięższą ekipę na Konach. BTW, cza się wziąć za cztery litery, po szybko zaczyna brakować pary, a bez pary WAT jakby traci część uroku ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...