Eftrzy Napisano 2 Listopada 2014 Napisano 2 Listopada 2014 Przed chwilą wróciłem i muszę powiedzieć że niebieska jest mega:) Jadąc pomarańczową się kilka razy zgubiłem ale jest potencjał. Faktycznie wjazd na niebieską przy torze przeszkód jest zasypany. Ogólnie szacun za kawał dobrej roboty!
addict Napisano 2 Listopada 2014 Napisano 2 Listopada 2014 Niedawno wróciłem. Pomarańcz jest coraz lepszy. Nowy odcinek na niebieskiej przejechany na gazie też daje frajdę. Widziałem dzisiaj kogoś w białej koszulce Mazovia MTB. Może to ktoś z forum?
addict Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 Może jakiś oddzielny wątek z ustawkami na WATcie. Każdy by wrzucał info kiedy i o której będzie. Szkoda zaśmiecać ten wątek. Ja w ten weekend niestety nie dam rady
lesieque Napisano 4 Listopada 2014 Autor Napisano 4 Listopada 2014 ja bardzo chętnie chociaż nie wiem czy na weekend nie dostane grabi i sekatora... więc nie wiem czy będzie mi sie wtedy chciało jeszcze tutaj jeździć
aopa85 Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 a może by zrobić jakieś illegal zawody na WATcie bez zobowiązań? Cel- poprawa PR na Stavie.
Hanzo Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 No ale co to za problem? Włączasz stravę, ciśniesz ile możesz i ma nowy PR.
lesieque Napisano 4 Listopada 2014 Autor Napisano 4 Listopada 2014 w XC raczej cięzko siedzieć sobie na kole, więc "zawody" bardziej przeszkadzają niż pomagają chociaż wiadomo, że inni są motywujący do ciśnięcia. Ostatnio na treningu z kumplem odjechaliśmy reszcie, zatrzymujemy się, a on sprawdził, ze HR max na kółku miał 197... samemu ciezko się na coś takiego wysilić
aopa85 Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 Dokładnie o to chodzi! więcej osób to większa motywacja. Jednak myślałem o czasówce-start pojedynczo (już kiedyś były na WaTcie takie zawody-startowała Maja Włoszczowska tydzień po zdobyciu mistrzostwa Świata)
lesieque Napisano 4 Listopada 2014 Autor Napisano 4 Listopada 2014 Oj tam. koniec sezonu, roztrenowanie. Połowa z nas myśli już o basenie i spokojnym pokonywaniu kilometrów, a Wy proponujecie czasówkę... to ja mogę pomierzyć czasy i zrobić wycieczkę śladami ciekawych miejsc na poligonie Jak będzie ładnie to ja proponuję sobotę rano. Po południu gra politechnika z jastrzebskim węglem i mnie po południu nie ma. Nie będę ukrywał, że chciałbym z kimś pokręcić, bo tak piszecie o tej trasie że jeździcie a nigdy nie było okazji się spotkać.
Kowal1986 Napisano 5 Listopada 2014 Napisano 5 Listopada 2014 Jak plany mi sie nie pokomplikuja to tez bede w sobote ok 9:00.
pawelwaw Napisano 6 Listopada 2014 Napisano 6 Listopada 2014 Jak nie będzie jakiegoś deszczowego dramatu to chętnie się dołączę (jechałbym z okolic dworca gdańskiego jak coś).
cr4zylucky Napisano 6 Listopada 2014 Napisano 6 Listopada 2014 Chętnie bym dołączył, gdyby to była niedziela...
lesieque Napisano 6 Listopada 2014 Autor Napisano 6 Listopada 2014 po prawie 4h grabienia i wyrywania ogłaszam, że zrobiłem z kumplem nowy odcinek pomarańczowej. Zapoznanie trasy oficjalnie w sobotę
Eftrzy Napisano 6 Listopada 2014 Napisano 6 Listopada 2014 Nie mogę się doczekać, przetestuje w przyszły weekend[emoji5] raz jeszcze dzięki za kawał dobrej roboty!
lesieque Napisano 7 Listopada 2014 Autor Napisano 7 Listopada 2014 Jutro o 9 pod SWFem (czyli budynkiem Studium Wychowania Fizycznego). Kto jeździ na wacie ma mam nadzieje pojęcie gdzie to jest. Jak pada to ja z domu się nie ruszam.
Kowal1986 Napisano 8 Listopada 2014 Napisano 8 Listopada 2014 Dzieki Lesieque i Sol za wspolna jazde. Nowe odcinki sa super i teraz trzeba je systematycznie rozjezdzac, wiec do nastepnego. Pozdrawiam Tomek
Sol Napisano 8 Listopada 2014 Napisano 8 Listopada 2014 Dzięki również, było super.* Do następnego. tj. w przerwach na złapanie oddechu
lesieque Napisano 8 Listopada 2014 Autor Napisano 8 Listopada 2014 to i ja Wam podziękuje. Następnym razem może będzie bardziej sucho, bo trochę tańczyłem na liściach. Przypominam i zapraszam na 22 na grabienie liści. Ci którzy jeżdżą ostatnio wiedzą, że nie widać trasy, a po małym kapuśniaczku z nieba robi się ślisko jak po śniegu.
pawelwaw Napisano 9 Listopada 2014 Napisano 9 Listopada 2014 Byłem dzisiaj, zrobiłem 2 okrążenia niebieskiej trasy - rewelacja! Bardzo mi się podobało, mnóstwo trudnych sekcji, parę prostych na których też można pojechać szybciej, naprawdę bomba. Organizatorom bardzo dziękuję za chęci i pracę włożoną w przygotowanie, oznakowanie i dbanie o trasę. Wpadnę jeszcze nie raz, no i koniecznie muszę jeszcze objechać pomarańczową.
addict Napisano 16 Listopada 2014 Napisano 16 Listopada 2014 Byłem wczoraj. Nowy odcinek pomarańczowy całkiem spoko. Liście dały mi w kość. Uślizg przedniego koła, gleba i zerwany wentyl. Wszystko za jednym zamachem
Kowal1986 Napisano 22 Listopada 2014 Napisano 22 Listopada 2014 Dziś przejeżdżałem w drodze do Kampinosu - widziałem, że dosypaliście kilka pagórków, a trasa jest pięknie posprzątana. Naprawdę podziwiam Wasze wysiłki i dziękuje. Jeśli ktoś chce, to jutro możemy się ustawić na WAT-cie ok 10:30? Zrobimy z 3-5 okrążeń. Oczywiście jeżeli będzie padał śnieg z deszczem to ja odpuszczam .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.