Skocz do zawartości

[Napinacz] Rodzaje napinaczy

dawko220

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Niestety nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na moje pytanie nigdzie :/ Planuję kupić napinacz do ramy Author A-Gang 9mm. Chciał bym się dowiedzieć jakie są rodzaje mocowań napinaczy i jak one się nazywają. Z tego co się dowiedziałem to do mojej ramy podejdzie jedynie napinacz pod suport, tylko nie wiem jak znaleźć takie w sklepach internetowych, bo własnie nie wiem jak się "fachowo" nazywają.

Napisano

ISCG_MOUNTING-pw.jpg

Napinacz pod suport nazywa się... napinacz z mocowaniem pod suport :teehee:bottom bracket chainguide po angielsku. Jeżeli nie posiadasz któregoś z pozostałych dwóch mocowań no to pozostaje to pierwsze. Wybór napinaczy pod suport jest ubogi. Możesz wybrać z tego co jest, albo kupić adapter na ISCG (np. takowyż).

Pod suport są np. Dartmoor Simple, MRP Lopes, DaBomb Recoil... z E13 chyba mają adaptery w zestawie ale nie jestem pewien.

Napisano

Tylko 45zł za kawałek metalu to nieco dużo :/ Ale dzięki, o to mi własnie chodziło :D Jeszcze jak by ktoś mógł to niech poleci jakieś napinacze pod suport oprócz tych co wymienił djzatorze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...