TeGie Napisano 2 Lipca 2014 Napisano 2 Lipca 2014 Witam, Mam dziwny problem z napędem, a dokładnie zaczęło się od dziwnych wibracji w trakcie pedałowania tylko na przełożeniu 3(44T)x8 i 2(32T)x8 przeczyściłem i na oliwiłem wszystko co możliwe, problem nadal występował, czytając forum doszedłem do posta by sprawdzić bębenek, więc i tak zrobiłem okazało się że najcieńsza podkładka dystansowa jest rozjechana, a jej pozostałości w całym bębenku się miotały . Wymieniłem podkładkę skręciłem wszystko, bębenek chodzi swobodnie bez luzów, skuwam łańcuch i nadal problem występuje plus przy pedałowaniu delikatnie słychać jakby w łańcuchu był piasek. Z góry dziękuję za pomoc. Podzespoły: Korba Alivio Kaseta HG-31 8rz Łańcuch HG-40 Przebieg wszystkiego ok 600 km
Fenthin Napisano 2 Lipca 2014 Napisano 2 Lipca 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.