Ciejka Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 Witam! Wczoraj koło godziny 22.00 na ulicy Roosevelta w Łodzi skradziono mi rower. Żółta kolarka z niebieskim napisem SHIMANO, jak na zdjęciu. Ktokolwiek widział ten rower proszony jest o kontakt pod numerem - 784308699. Proszę o pomoc, bo policja niewiele może zrobić w tej sprawie. Pozdro!
TheGie Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 · Ukryte przez mrmorty, 10 Czerwca 2014 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 10 Czerwca 2014 - Brak powodu Zdjęcie nie działa.
Ciejka Napisano 10 Czerwca 2014 Autor Napisano 10 Czerwca 2014 Witam! Wczoraj koło godziny 22.00 na ulicy Roosevelta w Łodzi skradziono mi rower. Żółta kolarka z niebieskim napisem SHIMANO, jak na zdjęciu. Ktokolwiek widział ten rower proszony jest o kontakt pod numerem - 784308699. Proszę o pomoc, bo policja niewiele może zrobić w tej sprawie. Pozdro! IMG_0465.jpg Szczegóły techniczne: Rama roweru jest unikalna, bo robiona pod wymiar - geometria jest nieseryjna. Jest to wersja skrócona, sportowa z przepustami do prowadzenia linek wewnątrz ramy. Wykonana przez Ryśka Kasińskiego. Dolutowane są też oczka do tylnych haków pod montaż bagażnika. Rama jest malowana proszkowo. Nietypowa jest też przednia tarcza - owalna, BIOPACE 52 i 42 zęby. Z charakterystycznych detali, to dźwigienka od szczęki hamulca ma doklejone logo z napisem SUPER SLR, które ma fabryczny defekt, pofałdowaną powierzchnię. Witam! Wczoraj koło godziny 22.00 na ulicy Roosevelta w Łodzi skradziono mi rower. Żółta kolarka z niebieskim napisem SHIMANO, jak na zdjęciu. Ktokolwiek widział ten rower proszony jest o kontakt pod numerem - 784308699. Proszę o pomoc, bo policja niewiele może zrobić w tej sprawie. Pozdro! IMG_0465.jpg
premier2 Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.