Skocz do zawartości

[wyjazd] Poznań - Kołobrzeg nocą vol. 3.

sq3mko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

TCT Poznań zaprasza na rowerowy wyjazd z Poznania do Kołobrzegu. Jedziemy już po raz 3. W tym roku zaczynamy 7 czerwca tj. sobota wyjazd o godzinie 19 (do ustalenia). Jedziemy całą noc rano jesteśmy na miejscu. Tam piwko rybka i o 14,43 wracamy pociągiem do domu w Poznaniu jesteśmy o 20.04. Po więcej szczegółów zapraszam na wydarzenie na naszego fb https://www.facebook.com/events/224053814472168/?context=create&source=49 jak i dyskusje tutaj na forum. Zbieramy jak najwięcej śmiałków!!!

Pozdrawiamy ekipa TCT POZNAŃ. 

Napisano

Właśnie dzisiaj chciałem pisać posta, że zawsze tylu chętnych tutaj było chociaż do dyskusji, a teraz nici :(

Napisano

Zapraszamy...zapraszamy! :) Trzeba kontynuować naszą coroczną tradycję i rozpocząć sezon nocnych wypadów trasą Poznań - Kołobrzeg :) 
P.S. Nie mogę się już doczekać aż przetestuję szosę!

Napisano

Cześć! ;) tak jest, teraz już nie wypada z tyłu jechać ;p muszę tylko kilka razy przejechać się pokręcić na Maltę bo już dawno nie jeździłem i z moją kondycją to tak różnie teraz, ale będzie dobrze :)

Napisano

rmk83 :
Jedziemy zwykle okolo 30km/h chociaż wiele zależy od pogody, oczywiście szosy z przodu, w końcu mają łatwiej, przerwy na żądanie i jedzenie robimy bez problemu, w końcu to wycieczka, nie wyścig :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...