Skocz do zawartości

[obuwie] Jakie kupić buty zatrzaskowe w raz z pedałami?

Goodballsports

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam zamiar kupić buty zatrzaskowe w raz z pedałami.

Moj budżet to do 280zł wszystko razem.

Co byście mi polecili?

Najlepiej jakby to były takie w których można lekko się wypinać oraz były wytrzymałe.

Piszę ponieważ jestem amatorem i wcale się nie znam.

Dzięki za odpowiedzi :)

Napisano

Też śmigam w tych samych co Baltzaros, zgadzam się, że są bardzo przewiewne, dzięki 2 rzepom + klamra zatrzaskowa, można bardzo dobrze zapiąć but. na razie mam je ponad pół roku, co jakiś czas jeżdże w nich także po górach i nic mi się z nimi nie dzieje. Natomiast siłe potrzebną do wypięcia buta można wyregulować w pedałach :) A jeśli zamierzasz je kupić w internecie, polecam przymierzyć pierw te, czy inne buty pod spd od shimano np.w decathlonie, żeby nie pomylić się z doborem rozmiaru

Napisano

moje już nie jedno błoto widziały a używam ich od półtorej roku. Wyglądają całkiem znośnie :) Tak wyglądają teraz ;) kilka wypadów w góry oczywiście czyszczone po każdym wypadzie ;)1596941_582162951876263_899218843_o.jpg

Napisano

M088 to kwota taka jak cały budżet założyciela tematu....

Pedały o najlepszym stosunku cena do jakości to 520tki Shimano.

Niezłe i niedrogie buty to Accent - rzuć okiem na modele ze sznurówkami i rzepem.

Buty te oferują sklepy sprzedające towar z oferty Velo (Dobre Sklepy Rowerowe), rzuć okiem jeśli masz takowy sklep gdzieś w pobliżu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...