Skocz do zawartości

Gość Goral96

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Goral96
Napisano

Witam. Jakie stroje kolarskie polecacie ? Bardzo by mi zależało na takim Saxo Bank, w jakim Alberto Contador jeździ w tym filmiku  

przykładowo w 36 sek. Powiedzcie, gdzie mogę taki znaleźć ? :)
Napisano

To nie jest czasem biała koszulka lidera, jakiejś tam kategorii? Wątpię, byś taką gdzieś dostał.

Co z tego, że nie należy do teamu saxo, niech sobie jeździ w czym mu się podoba. 

Gość Goral96
Napisano

Czy muszę być w teamie, żeby jeździć w takiej koszulce ? Tak jak mówi Luk33, mogę jeździć w czym chcę :) Dzięki za link, ale niestety nie ma tej koszulki, poszukam dalej :)

Gość Goral96
Napisano

Dzięki. To wszystko, to są podróbki ? Co zrobić, żeby nie jeździć w podróbkach ? Projektować własne, czy co ? 

Napisano

to co podał lajspid i ja to sa wyroby produkowane przez np,. firmę Sportful czyli repliki odzieży teamowej.....innych propozycji odzieżowych  nie brał bym pod uwagę, jak np. z allegro czy www.strojerowerowe.pl. Jest to wielce niepożądane śmigać w tak podrobionej tandetnie odzieży,np.  na zawodach mtb,zresztą to indywidualna sprawa użytkownika ale mega trąca tandetą i obciachem takie jest moje zdanie.

Gość Goral96
Napisano

Ok ok mozna cos samemu zaprojektowac ?

Napisano

można ew. zlecic firmie projekt firmy ok. 300 pln kosztuje min.zamówienie to 10 kompletów, ew. założyć team zebrać ekipe i robić stroje, myślałem o teamie wiec trochę sie dowiedziałem o odzieży.

Gość Goral96
Napisano

A tylko dla mnie ? Bo ja niestety teamu nie mam, malo osob u mnie jezdzi

Napisano

można jakis team Mtb stworzyć na forumrowerowym trenować indywidualnie a ew. ustawiać sie na maratony mtb/XC. Chyba ze sie zbierze ekipa w danym regionie, z pomorskiego moge zaliczac zachodniopomorskie, warmińskie kujawskie mazowieckie itp.

Gość Goral96
Napisano

ja jeżdżę po szosie. Dzięki, za propozycje. Na zawodach muszę zawsze podać jakąś nazwę teamu ? O co tu chodzi ? "kup porządny firmowy komplet a na zawodach wpisuj team wymyślony dla siebie, będziesz sie w jakiś sposób wyróżniał jak zdobędziesz pudło:)"

Gość Goral96
Napisano

jeżdżę po szosie, ale szosy jeszcze nie mam, kupię za rok gdy forma będzie lepsza. Chcę brać udział w duathlonach. Co masz na myśli swój team ? Tylko to, że będzie to jakaś że tak powiem fikcyjna nazwa i ni poza tym ?

Gość Goral96
Napisano

Dzięki, ale nigdzie nie ma tego z Vuelty - biała koszulka lidera Saxo - chyba nie da się tego kupić ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...