Goodballsports Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Witam. Mam zamiar 1 raz wystartować w maratonach Kresowych (półmaraton) I nie mam pojęcia jak mam w ogóle jechać dacie mi może jakieś rady ? Będę występował w kategorii junior. I nie mam pojęcia jak w takim półmaratonach startować? Czy na początku wolno potem atakować może cały czas za czołówką? Jak wszysto mam za planować by być w czołówce ? Dzięki za każde odpowiedzi Dodam że będę najmłodszy w swojej kategori..
mant3z Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Swoim tępem. Może nie takim jak w niedziele do kościoła Zacznij od mini, zanim wybierzesz się na wyścig znajdź w okolicy trasę o podbnym dystansie i trenuj trenuj trenuj, dopoczywaj, trenuje trenuj trenuj, odpoczywaj, odpoczywaj, wyścig Sam znajdiesz prędkość. Ja zacząłem w zeszłym roku w marcu, na początku słabo się prezentowałem ale pod koniec wakacji już mi się gęba uśmiechała na mecie
Mod Team Puklus Napisano 30 Stycznia 2014 Mod Team Napisano 30 Stycznia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.