marcinek1992 Napisano 1 Września 2014 Napisano 1 Września 2014 Ja się zastanawiam czy nie kupić tej pompki stacjonarnej. Kupiłem małą pompeczke ale zawór w niej puszcza i więcej niż 1 bar nie napompowalem. Chyba trzeba wysłać ja na gwarancje ?
rzezniol Napisano 1 Września 2014 Napisano 1 Września 2014 Warto ale jako pierwsze SPD lub jako buty do rekreacji ... Generalnie jest gdzie przykręcić blok i podeszwa jako tako sztywna ... Cholewka jak z babcinych bamboszy ... Nieważne jak pociagniesz rzepy noga nie siedzi tak dobrze w bucie jak bym tego chciał ... Dwurzepowe LG Trial X-Grip przy nich to mocarze trzymania stopy choć daleko im do butów z klamrą.
McUchy Napisano 1 Września 2014 Napisano 1 Września 2014 W czerwcu przy poprzedniej ofercie rowerowej kupiłem kask, spodenki, koszulkę, okulary. Przejechalem w nich do tej pory 1100km i nie mam kompletnie żadnych zastrzeżeń. Kask jest naprawdę wygodny i lekki. Koszulka/spodenki całe bez żadnych przetarć. Okulary po prostu bajka. Także jeśli obecna oferta utrzyma ten poziom to wchodzę w to śmiało. Pytanie tylko mam jak z rozmiarami? Jest gdzies możliwość zobaczenia rozmiarówki Crivit? Szukałem w necie, ale nic nie znalazłem. Normalnie noszę L, jednak softshell wezmę na bank XL bo już czytałem, że rękawy są krótkie. Martwią mnie te spodnie na szelki i bielizna funkcyjna :<
BikerLight Napisano 1 Września 2014 Napisano 1 Września 2014 Co do lidlowej oferty to jestem zdziwiony, ze nie ma rekawiczek. To chyba pierwszy raz kiedy ich nie ma. Może to i lepiej, rękawiczki z przedostatniego rzutu (model z białymi palcami) trzymały się do czasu wymiany steranych gripów z rozmiękczoną od używania okładziną. Nowe chwyty dosłownie zjadły Lidlowe rękawiczki w przeciągu tygodnia.
render Napisano 1 Września 2014 Napisano 1 Września 2014 od poniedziałku 8.09 w lidlu będzie kolejna oferta rowerowa a niej m.in spodnie kurtki kaski itp; szukam lidlowych rękawiczek z crivita ale w gazetce nie widzę http://gazetka.lidl.pl/5c07f4d3-c550-4c5d-b81f-22eac59cc8d7/#/18
Vell Napisano 1 Września 2014 Napisano 1 Września 2014 Interesują mnie długie spodnie z tego rzutu co będzie, dotychczasowe opinie o spodniach tego typu nie były zbyt dobre, narzekano m.in. na słabej jakości i źle przyszytą wkładkę. Czy ktoś mający porównanie do lepszych spodni zamierza kupić te z nadchodzącej oferty? Może tym razem będą lepsze Jeśli chodzi o kaski to nadal jest to wyrób Cratoni?
boogeyman Napisano 1 Września 2014 Napisano 1 Września 2014 A o co chodzi z tą koszulką funkcjonalną? Taka lepsza koszulka rowerowa? "Zwykłą" koszulkę na pewno zakupię, ale o tej funkcjonalnej pomyślałem że może przydałaby się pod bluzę rowerową. Jest wogóle ona coś warta?
zur555 Napisano 1 Września 2014 Napisano 1 Września 2014 Buty SPD będą w tej ofercie czy nie ? Widzę ze w gazetkach nie ma ale w Czerwcu tez nie było a w większości sklepach były.
Sandacz Napisano 1 Września 2014 Napisano 1 Września 2014 Formalnie w "bieżącej ofercie" jest tylko to, co w gazetkach - czyli nie będzie butów. Możliwe, że w niektórych sklepach zostały jakieś espedy z poprzedniego rzutu i przy okazji pojawią się wraz z obecną ofertą. Trudno powiedzieć...
Piter233 Napisano 1 Września 2014 Napisano 1 Września 2014 Wątpię żeby były, buty spd u nas pojawiają sie rzadko. Co do spodni, materiał z których są zrobione jest całkiem niezły - dają radę od 5 do 15 stopni, jednak minusem jest lipna i źle wszyta wkładka. Spodnie wytrzymają jeden sezon, więcej na pewno nie. Ogólnie jak kogoś nie stać na lepsze to może kupić, lepiej jeździć w takich niż nie jeździć w ogóle. Patrząc po zdjęciach wyglądają trochę lepiej niż zeszłoroczne, zobaczymy.
MikeSkywalker Napisano 1 Września 2014 Autor Napisano 1 Września 2014 Ja nie wiem w czym jest problem - nie ma w gazetce nie będzie w tym rowerowym "rzucie", po co gdybać.
szynder Napisano 1 Września 2014 Napisano 1 Września 2014 Są problemy w lidlu z oddaniem na reklamacje sprzętu/odzieży? Chodzi nawet o takie sprawy jak odpadające z rękawiczek drobne elementy antypoślizgowe?
Szymekk Napisano 1 Września 2014 Napisano 1 Września 2014 Pewnie powiedzą Ci, że podczas używania rękawiczek może się takie coś zdarzyć.Ogólnie to mi też to z rękawiczek odpadło Został może jeden kawałek. Ale próbuj, próbuj.
Rophoe Napisano 1 Września 2014 Napisano 1 Września 2014 Ta koszulka rowerowa z długim rękawem wydaje się dość dobra w tej cenie. Jak będą to wezmę. Jeszcze myślałem nad tym sprayem napwrawczym, bo ktoś już tutaj chwalił.
Fisiek Napisano 1 Września 2014 Napisano 1 Września 2014 Jeśli koszulki będą takie jak zeszłej jesieni to nic szczególnego. Rękawy mega szerokie i mega krótkie, do tego koszulka bardzo cienka. Wydaje mi się, że cieńsza niż koszulki rzucane w lato
DawidK Napisano 2 Września 2014 Napisano 2 Września 2014 Hej mam budżet ograniczony bo się na rower wykosztowałem. Teraz dodatków szukam. Wiem, że z poprzedniej akcji kask był polecany, że to model dobrej marki cratoni pod marką Lidla. A jak z tym jak kojarzę tamten inaczej wyglądał, ten też jest takiej samej jakości? Warto się nim zainteresować?
rzezniol Napisano 2 Września 2014 Napisano 2 Września 2014 Ten to zdecydowanie nie jest żaden "zakamuflowany" model Cratoni, niewykluczone ze klepią go u tego samego dostawcy ... jednak moim zdaniem w tej cenie kask nie ma konkurencji na rynku. Sam zużyłem jedną sztukę a ojciec drugą, oba "umarły" w sytuacji awaryjnej ... Sprawdziły się. Jak na tą cenę świetnie wykonanie i lekkie ... Pozdro
tomeeek07 Napisano 2 Września 2014 Napisano 2 Września 2014 Witajcie, pewnie będę zainteresowany tymi długimi spodenkami rowerowymi. Czy jest możliwość przymierzenie ich przed zakupem, bądź istnieje ewentualna opcja wymiany jakby się okazały za ciasne/szerokie? Jaki rozmiar najlepiej na siebie kupić? Od czego to zależy?
DIYaudioPawelS Napisano 2 Września 2014 Napisano 2 Września 2014 Witajcie, pewnie będę zainteresowany tymi długimi spodenkami rowerowymi. Czy jest możliwość przymierzenie ich przed zakupem, bądź istnieje ewentualna opcja wymiany jakby się okazały za ciasne/szerokie? Jaki rozmiar najlepiej na siebie kupić? Od czego to zależy? idz w poniedzialek rano, kup kazdy rozmiar, na spokojnie przymierz w domu. wybierasz najlepsze a reszte bez zadnego problemu odnosisz do sklepu tak robilem z koszulkami wczesniej i tak samo zrobie za tydzien ze spodniami
Hogg Napisano 2 Września 2014 Napisano 2 Września 2014 Przede wszystkim zależy to od tego, czy na Ciebie pasują...
Szymekk Napisano 2 Września 2014 Napisano 2 Września 2014 Ludzie różne rzeczy wkładają na siebie będąc w sklepie, więc wiesz... Ze zwrotem/ wymianą w Lidlu nie ma większego problemu.
Kekacz Napisano 2 Września 2014 Napisano 2 Września 2014 Nie tyle "większego" co żadnego. Wymiany i zwrot są wpisane w ich politykę, z którą początkujący mogliby się zapoznać, aby uniknąć powtarzania po raz tysięczny tych samych pytań: http://www.lidl.pl/pl/2308.htm
DawidK Napisano 2 Września 2014 Napisano 2 Września 2014 Rzezniol dzięki za pomoc, jak się uda i dam radę to go zakupie. Jak na 1 kask będzie w sam raz.
boogeyman Napisano 2 Września 2014 Napisano 2 Września 2014 To ja się przypomnę z pytaniem o koszulkę funkcyjną. Warto ją kupić pod bluzę rowerową? Jest coś warta?
mlody679 Napisano 3 Września 2014 Napisano 3 Września 2014 co do koszulki funkcyjnej kupiłem rok temu i sprawuje się dobrze co prawda nie używałem jej na rowerze ale do grania w piłkę wiosną i jesienią gdy temp. spada jest ok polecam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.