JuraMałopolska Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 Mam pytanie czy superiory to porządną marka rowerowa ? Ramy przynajmniej na zdjęciach wydają się bardzo solidne, a jakie są wasze odczucia z użytkowania tych rowerów, może ktoś z was ma superiora ?
erzurum Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 Marek Konwa na superiorach jeździ i wygrywa, ostatnio mistrzostwo Polski w cx.
provid Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 Jeździ bo musi to jest jego główny sponsor i dziwilbym się gdyby jeździł na specu, orbei lub innym rowerze aniżeli Sup WyTapetowane na HOX'ie now Free
JuraMałopolska Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Napisano 21 Stycznia 2014 A porównując go np. z inną czeską marką 4everem czy authorem, jest lepszy od nich (chodzi o ramę) ?
erzurum Napisano 21 Stycznia 2014 Napisano 21 Stycznia 2014 pewnie, że musi nie z własnego wyboru, ale wygrywa na nim.
Mod Team Pixon Napisano 21 Stycznia 2014 Mod Team Napisano 21 Stycznia 2014 Ramy robione w Chinach czy na Tajwanie, osprzętem obwieszone ze stajni shimano lub Srama. Rama jak każda inna, raczej nie stawiałbym jej ponad lub poniżej tych co wymieniłeś.
JuraMałopolska Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Napisano 21 Stycznia 2014 "Chińczyk" "chińczykowi" nie równy, czyż nie ?
Mod Team Pixon Napisano 21 Stycznia 2014 Mod Team Napisano 21 Stycznia 2014 Jeśli pasuje Ci geometria, podoba Ci się kolorystyka. Cena jest dla Ciebie akceptowalna, to o co chodzi? Nie widziałem ani nie słyszałem o pękających ramach superiora. Być może dlatego, że w Polsce to taki trochę egzotyk. Min. chyba dlatego superior zdecydował się na sponsoring Konwy żeby markę trochę rozpowszechnić w naszym kraju.
JuraMałopolska Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Napisano 21 Stycznia 2014 Wygląda solidnie, grube rurki, połysk itd. chodzi mi tylko o to czy to nie złudzenie, ale skoro piszesz że nic się nie dzieje z nimi to super !
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.