Skocz do zawartości

[Rower] AFFIX FX3 / Poznań

aarcuda

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam do sprzedania rower górski AFFIX FX3, który zakupiłem w Go Sporcie pod koniec maja tego roku. Niestety, nie używałem go za często tak jak sobie to zaplanowałem i w związku z tym postanowiłem wystawić go na sprzedaż. Stan oceniam na bardzo dobry (nie powiem że idealny, ponieważ jedynie nowiuteńkie rowery z salonu można określić jako idealne), naprawdę minimalne ślady użytkowania. 
Dodatkowe wyposażenie roweru: lampki LED przód/tył, pompka oraz nóżka.
Dodatkowe informacje: przerzutki - Shimano Acera (7 przełożeń tył i 3 z przodu), hamulce typu V-brake, amortyzatory z przodu.

Rozmiar ramy - 19''

Oczywiście posiadam dowody zakupu, książeczkę gwarancyjną oraz instrukcję obsługi.

Serdecznie zapraszam na oględziny w Poznaniu !!! :)

Cena - PLN 850 do negocjacji.

post-170511-0-82296400-1385735281_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.