Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziś przejechałem 58 km, pogadaliśmy o rowerach w dwóch serwisach/sklepach i potwierdzam: Nie lubią Kandsa. A wiecie dlaczego? No właśnie, bo jest za tani:)

Widok na podjazd ul. Agrykola

zdjecie,600,462630,20140306,morderczy-po

Napisano

Wczoraj wieczorem 25 km Trojmiejskie lasy. Przyzwyczajanie do nowej geometrii

Wysłane z mojego OV-Vertis-01 przy użyciu Tapatalka

Napisano

51km do Piaseczna, powrót przez Konstancin. Ponadto kupiłem dwie opony Schwalbe Land Cruiser 28/1,6 i wymieniłem. Opony z Kandsa będą jeżdżone na drugim rowerze, zimą.

Napisano

Może i nic rowerowego, ale kupiłem dziś książkę Friel'a "Trening z pulsometrem". Kilka dni temu też Pulsometr Cardio ONrhytm310 access GEONAUTE z oferty Decathlona. Pulsometr będzie używany podczas jazdy rowerem  :-)

Napisano

Pierwsze w życiu 30km na szosie ze średnia nieco ponad 24kph. Jakoś się nie mogę rozpędzić :)

Napisano

http://www.traseo.pl/trasa/jw-maleniska-jankowice-boratyn-kidalowice

Dystans: 23,44 km

Czas: 1,44 h

Miejscami takie błoto, że opony grzezły.. 

50% szosa 50 % teren.

Kolejny raz nie trafiłem z ubiorem. Zabrałem plecak ściągnąłem kurtke jechałem w dwóch bluzach i było za zimno. 
Wyczekuje cieplejszych dni bo u mnie było 5 stopni C i jazda mało komfortowa. 
Muszę zainwestować w porządną odzież z dobrą membraną bo kolejnego sezonu do wiosny i w czasie jesieni nie mam zamiaru się męczyć. 

Napisano

Kondycja=bieganie.

• DYSTANS6.23 km
  • CZAS TRWANIA36m:15s
  • ŚREDNIA PRĘKOŚĆ5:49 min/km
  • MAX PRĘDKOŚĆ3:47 min/km
  • KALORIE383 kcal
Napisano

Świetna pogoda, więc rodzinnie spokojnie 13 km po różnych terenach w tym z szukaniem śladów wiosny itp.... no i niektórzy musieli rozruszać swe mięśnie po zimie i nie byłem to ja ani młody ;) Teraz pranko rowerowych rękawiczek, by wyschły do wieczora ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...