Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zmieniłem suport na Accent'a, rozebrałem zawieszenie, wyczyściłem z brudu i nałożyłem wazelinki pod pokrywki łożysk co by woda miała trudniej :)

Ta samo pod te plastikowe pokrywki w suporcie dałem wazelinkę aż wykipiała :P

Napisano

Naprostowałem tarczę ręcznie. Miała czekać do jutra, ale po co zostawiać 10zł w serwisie :D

Jeszcze wieczorkie delikatnie poprawię i będzie nówka sztuka.

Napisano

ja dzis tylko 20 km bo jakos niechce mi sie krecic. Na liczniku prawie 1500km. Zimno w nogi juz po pół godzinie krecenia. niby dwie pary skarpet ale zimno ;]

Napisano

13 km po lesie w śniegu i błocie. W dodatku na lipnym rowerze. Ale było warto! :D

Też wybrałem się dzisiaj do TPK (mimo, że po ostatnim remoncie roweru obiecywałem sobie odczekać aż trochę przeschnie)... 40km nakręcone między Sopotem i Gołębiewem. Po powrocie 30min doprowadzania napędu do jako takiego ładu (szejk łańcucha, ogarnięcie rumaka z błota / igieł / liści, czyszczenie linek z błota)

zgadzam się - było warto :)

Napisano

40km nakręcone między Sopotem i Gołębiewem.

Ja się nie pchałem Do Golębiowa, gdyż bałem się odcinku mocno z góry z tymi progami zwalniającymi :D . Jeździłem głownie lasami po Źródle Marii.

Napisano

Dziś przed pracą 31,87 km ze średnią 29.4km/h(miasto teren)  Miałem pokręcić jeszcze z 30 minut ale zaliczyłem swojego pierwszego szlifa,na zakręcie było trochę wody i przy 35km/h tylne koło wpadło w poślizg,zarzuciło mnie o 180 stopni  poczym dobre 4-5 metrów  poturlałem się po asfalcie.. angry.png  O dziwo rower zbytnio nie oberwał,tylko owijka(mam nadzieje żę tylko to bo nawet nie miałęm już czasu by zrobić dokładniejsze oględziny,zrobie jak wstane icon_smile.gif -było trzeba do pracy iść) w jednym miejscu obdarta  icon_wink.gif Pozatym to trochę bark boli i tyłek icon_biggrin.gif  icon_biggrin.gif

Napisano

korzystając z pogody, 2 godziny męczyłem rower w terenie

Napisano

• DYSTANS45.39 km

• CZAS TRWANIA2g:18m:50s

ŚREDNIA PRĘKOŚĆ19.6 km/h

MAX PRĘDKOŚĆ33.8 km/h

KALORIE1808 kcal

ŚREDNIE TĘTNO144

MAX TĘTNO177

MIN WYSOKOŚĆ148 m

MAX WYSOKOŚĆ221 m

ŁĄCZNIE W GÓRĘ633 m

ŁĄCZNIE W DÓŁ689 m

Napisano

Sobota:

Dystans: 33,1 km

Czas: 1.34 godz

Łącznie w górę: 477m

Max wzniesienie: 567m

Niedziela:

Dystans: 43,7 km

Czas: 2.24 godz

Łącznie w górę: 1176m

Max wzniesienie: 1102m

Napisano

Dystans

92.21 km

Czas trwania

4g:45m:17s

Średnia prękość

19.4 km/h

Max prędkość

42.9 km/h

Kalorie

2976 kcal

Min wysokość

144 m

Max wysokość

259 m

Łącznie w górę

1392 m

Łącznie w dół

1300 m

A po jeździe czyszczenie wszystkiego z błota i smarowanie łańcucha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...