Matitroll Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 Witam , byłem ostatnio w markecie i widziałem rower do streetu na pierwszy rzut oka powiem że może być hamulec tarczowy na tył v brake na przód oraz amortyzator na przód , spodobał mi siętym bardziej że zastanawiam się nad kupnem roweru tego typu ale zastanawiało mnie tylko jedno on kosztował 999 zł lecz rowery dego typu są o wiele droższe.Teraz pytanie czy opłaca się brać ten rower ?
Dejv47 Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 Jeżeli chcesz pojeździć na rowerze nieco dłużej niż rok to odradzam kupno tego roweru
charmside Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 Patrz jak kolega nade mną. Odpusc sobie. Dozbieraj i kup jakaś uzywke. Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2
Piksel Napisano 23 Września 2013 Napisano 23 Września 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.