Skocz do zawartości

[Oświetlenie] Jakie na przód i na tył? cz. 2

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ile przeważnie idzie towar z BG? Zastanawiam się czy kupić Convoy'a właśnie tam czy dołożyć i kupić na allegro. Niestety noce coraz szybciej u nas.

Pewnie setki razy tu już pisane ( A Tobie udało się przeoczyć ;P ) - rejestrujesz się na forum światełka i tam kupujesz zmodowaną wersję S2 lub S3. Gwarantuje, że nie będziesz żałował. W komplecie możesz mieć z kolimatorem, ładowarką, akumulatorem, uchwytem na rower.

Napisano

Powitoł

Okazało się, że nie mam czasu (wypad w ten piątek) i idę po linii najmniejszego oporu ;)

Będzie urwane to:

pol_pl_Lampka-rowerowa-tylna-5LED-JZ-108

na taśmie dwustronnej 3M chwycone do sztycy + zip po całości :)

Jak będę miał czas kombinować, to kupię pewnie którąś z tych które wrzucałem.

Tak czy siak, poinformuję co się w kupnych wykluło :)

Napisano

Ja może z innej beczki, co sądzicie o akumulatorkach Eneloop 1900mAh do zasilania światełka z przodu zamiast zwykłych baterii ?

Napisano

Panowie szybkie pytanko szukam czegos w miare niedrogiego do wieczornej jazdy w zimie glownie po lesie i innym nielatwym terenie. Myslalem o zakupie dwoch szkielek z aukcji ktora podawalem pare postow wczesniej ale mi odradzono. Doradzicie cos?

Napisano

W Polsce, to szukaj na allegro, może na swiatelkach. 

A sprawdzony sklep zagraniczny to Banggood KOD Rabatowy: BLF

Napisano

Za dwukrotnie wyższą cenę możesz mieć 4 razy więcej światła, o niebo lepszy rozkład, barwę, jakość wykonania i ilość światła na drodze (brak strat na gównianych soczewkach).

Sprawa jest prosta, z jakiegoś powodu nie polecamy tych badziewi z allegro. Ale jak chcesz to sobie kup. Tylko proszę, nie pytaj więcej, bo pisać po raz setny to samo średnio mi się uśmiecha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...