dorjan Napisano 22 Czerwca Napisano 22 Czerwca (edytowane) Dzień dobry. Mam na imię Janek i jestem już dziadkiem. Rowerem jeździłem i nadal jeżdżę odkąd pamiętam, a teraz kupiłem już kolejny rower dla wnuczki. Niewiele wiedziałem o dziecięcych rowerach, więc pierwszym był Trek Precaliber o kołach 16", ale już z niego wyrosła, a ja nabrałem "doświadczenia" w dziecięcych rozmiarach. Czytam ForumRowerowe.org i wiem już więcej, choć nie ze wszystkim "mądrościami" się zgadzam. Przyszedł czas na rejestrację i może podzielę się moimi wątpliwościami. Jestem z Podlasia, ale bardziej to pogranicze z Warmińsko-Mazurskim. Edytowane 22 Czerwca przez dorjan 1 Cytuj
jacehonda Napisano 27 Czerwca Napisano 27 Czerwca Czesc, jestem Jacek, kręcę kilometry przez caly rok po Krakowie i okolicy od kilkunastu lat. Pozdrawiam 1 Cytuj
MaciekParts Napisano 9 Lipca Napisano 9 Lipca Siemanko Mam na imię Maciek, pochodze z Doliny Baryczy, zapewne nie jeden jadal juz karpia i śmigał po naszych lasach, chcialbym zaczerpnąć inspiracji z forum oraz w miarę możliwości oferować super czesci w konkurencyjnych cenach :) Cytuj
Sagitt94 Napisano 12 Lipca Napisano 12 Lipca Czołem. Jestem Krzysztof, jak dotąd - rekreacyjny cyklista z Mazowsza (ale może się to zmieni). Nieco spóźnione przywitanie (przepraszam za faux pas). Jestem świeżym użytkownikiem, mam nadzieję, że z forum dowiem się sporo nowego. 😁 Cytuj
lusso Napisano 15 Lipca Napisano 15 Lipca witam, jestem andrzejem, i staram sie jezdzic na szosie i nie dac sie zabic na beskidzie malym Cytuj
przemo82 Napisano 20 Lipca Napisano 20 Lipca Cześć, Mam na imię Przemek. Cyklista ze Śląska szuka sprzętu, opinii, może i szlaków rowerowych. Cytuj
abdesign Napisano Poniedziałek o 10:40 Napisano Poniedziałek o 10:40 Cześć, po latach przerwy wracam sobie poczytać, może i napisać. A no i nic się nie zmieniło dalej mam na imię Artur i serdecznie pozdrawiam wszystkich. 3 Cytuj
Greg1 Napisano Poniedziałek o 13:20 Napisano Poniedziałek o 13:20 Część Artur, fajnie, że do nas wróciłes. U nas się nic nie zmieniło i jak widzę Twój awatar też się nie zmienił Cytuj
abdesign Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Awatar przypomina, że jak się jest już po 40-stce (wtedy) to DH jest najmniej rozsądnym sposobem spędzania czasu na rowerze. Zresztą dalej głównie jaram się szosą. Nie mogę się doczekać powrotu do chaty bo przyszedł mi nowy rower. Córka mi wysyła zajawki z rozpakowywania kartonu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi