chup Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Witam, od dawna śledzę forum i planuje zakup roweru - pod koniec miesiąca chciałbym jakiś kupić. Chcę kupić rower do jazdy szosowo-terenowej, chciałbym żeby był porządny. Na początku wybór padł na Radona zr race 6.0, ale zauważyłem też ciekawą ofertę w innym sklepie mianowicie scott scale 650 - na forum nie znalazłem informacji na temat tego roweru. http://www.bike-disc...r-race-6-0.html http://www.zweirad-s...650.html,a27278aktualnie przebywam w niemczech i chciałbym kupić rower w którymś z tych sklepów. Liczę na Wasze opinie, oczywiście jestem otwarty na inne propozycje rowerów. Pozdrawiam, Marek.
Rades Napisano 12 Lipca 2013 Napisano 12 Lipca 2013 Solidna obniżka! Czy tylko w Polsce sprzedawcy nie wiedzą co to promocja, zwykle rower max o 200 zł niżej i to model zeszłoroczny, wyprzedaż sezonowa to max 10 % a nader często cena ani drgnie a rocznik nie podany echhh...
chup Napisano 13 Lipca 2013 Autor Napisano 13 Lipca 2013 no własnie widze że ten scott jest w fajnej cenie - bo w polsce na pewno bym go nie kupił za tyle po ile go sprzedają :/
Schwefel Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Najpierw usiądź na jednym i drugim żeby sprawdzić, która geometria bardziej ci leży. Scott 19" (L) jest praktycznie tak samo długi jak Radon 20".
Fenthin Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Jakichś wielkich różnic osprzętowych między tymi rowerami nie ma, więc pozostaje kwestia geometrii i wyglądu. Solidna obniżka! Czy tylko w Polsce sprzedawcy nie wiedzą co to promocja, zwykle rower max o 200 zł niżej i to model zeszłoroczny, wyprzedaż sezonowa to max 10 % a nader często cena ani drgnie a rocznik nie podany echhh... Nie ma to jak pomarudzić. Szczególnie, że przy takim budżecie jak założyciela tematu na rok starszym roczniku bez jakichś wielkich trudności można wyciągnąć rabat nawet na czterocyfrową sumę. Zaś na aktualnym w środku sezonu 10% zniżki to od ręki. A gdzie tam jeszcze do wyprzedaży...
chup Napisano 13 Lipca 2013 Autor Napisano 13 Lipca 2013 ok, czyli oby dwa rowery są godne polecenia, czy jeszcze coś ciekawego można kupić w tej cenie ? czy jeszcze jakiś polecacie poza tymi dwoma z tematu ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.