Skocz do zawartości

[1500-2200] Rower na ulice, przejażdzki jak i wyboje oraz teren.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, chciałbym kupić rowerek do 2200zł.
Nie wiem czy ostatecznie ale decyzja padła na rower Kross Level A2. Wiem, wiem on kosztuje 1800zł i nie wyczerpuje on całego mojego budżetu, ale powiedział mi ekspert z serwisu że skoro jest to mój drugi rower (Pierwszy na downhill) to nie potrzeba w nim za dużo. Tym bardziej że nie będe robił nim lotów długodystansowych czyli w moim przypadku to będzie do 50km dziennie :) 2200zł chce wydać na wszystko, nie za sam goły rower czyli kupie do niego oswietlenie, odblaski, licznik itp.
Co myslicie? tak do 2000zł co będzie dobre?
Proszę jednocześnie o opinie co do tego Krossa Levela A2 :)

Pozdrawiam, Damian 

Napisano

ja sugeruje unibike evolution :P dosc dobry osprzet, znosna rama (i pewniejsza niz u krossow z tego rocznika), akceptowalna cena. Dzis kupilem po prawie kilkunastu dniach poszukiwan, przejechalem 30km+ i jestem zadowolony. Poza wyregulowaniem przerzutek tak zeby nie obcieraly na najciezszych blatach i twardego siodelka (niestety we wszystkich rowerach mtb z tego przedzialu cenowego) jestem raczej pozytywnie zaskoczony. Wczesniej mialem krossa sfx 500 i w porownaniu z tym rowerkiem to unibike sie nie jezdzi a po prostu sunie. wczesniej 10km to bylo nie lada wyzwanie a teraz 30km przejechalem bez stopa i nawet sie specjalnie nie spocilem

Napisano

ja wiem... wiesz, jeśli nie będziesz jeździł agresywnie i bardzo dbał o rower to Ci wystarczy jednak moim zdaniem warto dołożyć te 500zł i mieć pewniejszą ramę z klasę wyższym osprzętem.

Jak szukasz czegoś tańszego to może Black Editon 3 z Marten Sports albo ewentualnie uda Ci się uplować ESPRITa 620 z gosportu który jest w przecenie teraz na 2000.

Napisano

Witam, chciałbym kupić rowerek do 2200zł.

Nie wiem czy ostatecznie ale decyzja padła na rower Kross Level A2. Wiem, wiem on kosztuje 1800zł i nie wyczerpuje on całego mojego budżetu, ale powiedział mi ekspert z serwisu że skoro jest to mój drugi rower (Pierwszy na downhill) to nie potrzeba w nim za dużo. Tym bardziej że nie będe robił nim lotów długodystansowych czyli w moim przypadku to będzie do 50km dziennie :) 2200zł chce wydać na wszystko, nie za sam goły rower czyli kupie do niego oswietlenie, odblaski, licznik itp.

Co myslicie? tak do 2000zł co będzie dobre?

Proszę jednocześnie o opinie co do tego Krossa Levela A2 :)

Pozdrawiam, Damian 

witam moge Panu przedstawic atrakcyjna oferte, zajmuje sie handlem rowerami uzywanymi sa one w 100%sprawne chetnie wysle zdjecie lub umowie sie na spotkanie w celu obejrzenia roweru.

w takich pieniadzach jestem w stanie zaoferowac wysokiej klasdy rower.

to jest kontaktKONTAKT vigry3r@wp.pl lub 691204290

pozdrawiam

Napisano

witam moge Panu przedstawic atrakcyjna oferte, zajmuje sie handlem rowerami uzywanymi sa one w 100%sprawne chetnie wysle zdjecie lub umowie sie na spotkanie w celu obejrzenia roweru.

w takich pieniadzach jestem w stanie zaoferowac wysokiej klasdy rower.

to jest kontaktKONTAKT vigry3r@wp.pl lub 691204290

pozdrawiam

Dziekuje za propozycje ale zakupilem rowerek (Kross Level A2, Amorki Rock Shox z podkreceniem skoku + naped Deore przod i tyl obrecze Alivio) Ale tak z ciekawosci, jakie to by byly modele i w jakiej cenie? PW jesli mozna :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dziekuje za propozycje ale zakupilem rowerek (Kross Level A2, Amorki Rock Shox z podkreceniem skoku + naped Deore przod i tyl obrecze Alivio) Ale tak z ciekawosci, jakie to by byly modele i w jakiej cenie? PW jesli mozna :)

witam 

tak z ciekawosci, bo tez poszukuje jakiegos sprzetu, moge wiedziec gdzie i za ile nabyles tego krossa?? 

Napisano

witam 

tak z ciekawosci, bo tez poszukuje jakiegos sprzetu, moge wiedziec gdzie i za ile nabyles tego krossa?? 

Samego Krossa fabrycznego zakupilem u kolezki ktory sklada rowerki Krossa :) Mialem znizke hurtowa (czyli taka, ktora maja sklepy rowerowe jak kupuja rowery do swoich sklepow) a mianowicie 1250zl 1800zl

Czesci to swoja droga ;)

Sam rowerek bardzo polecam, super wygodny!

Napisano

Samego Krossa fabrycznego zakupilem u kolezki ktory sklada rowerki Krossa :) Mialem znizke hurtowa (czyli taka, ktora maja sklepy rowerowe jak kupuja rowery do swoich sklepow) a mianowicie 1250zl 1800zl

Czesci to swoja droga ;)

Sam rowerek bardzo polecam, super wygodny!

rozumiem, to niezla okazja i zal byloby z niej nie skorzystac, malo kto ma taka szanse. 

ja sie zastanawiam nad unibikiem fusion disc, kross level a3 badz kross espirit 620 ale jeszcze chodzi mi po glowie unibike evolution tylko ze cena juz troche jak dla mnie zaporowa. 

Napisano

Evolutuion tez dobry. Co do A3 to szkoda dokladac 5 stow bo rozni sie tylko hamulcami z V na tarczowki :) A2 lub A4 wzwyz ale to juz cena :( Takze Evolution polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...