Volcano24h Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 Cześć, Obecnie posiadam a zarazem zaczynam przygodę z pedałowaniem na takim rowerze który zakupiłem rok temu http://allegro.pl/nowy-rower-born-to-run-26-shimano-cena-hit-i3219624713.html Nie jestem właścicielem aukcji , tylko podgląd a zarazem dane techniczne roweru. No ale... nie wiem jak go kupiłem rok temu, ale czuję że jest dla mnie za mały. Mam 183/4 cm wzrostu ,wagi obecnie 82 kg może wzrośnie do 90 kg. Myślałem że zakupię szosówkę ale .. no właśnie jest jakieś ale. Czego szukam, Czego oczekuję. Właściwie to rower w którym śmiało będę mógł latać w mały terenie, polne drogi , czy drogi leśne. Na szosie chciałbym mieć możliwość założenie drugiego kompletu ( opona + felga ) ale z standardowej szosówki. Chciałbym mieć też możliwość podpięcia bagażnika + sakiew, gdyby naszła mnie ochota na małą wyprawę z namiotem Może poradzicie z własnego doświadczenia ? Coś sprawdzonego ? Myślę o rowerze nowym.
PjeseczeQ Napisano 7 Lipca 2013 Napisano 7 Lipca 2013 Kross Evado 4.0, albo dołóż do Unibike'a Zethos.
Volcano24h Napisano 8 Lipca 2013 Autor Napisano 8 Lipca 2013 Byłem oglądać ten rower Kross Evado 4.0, całkiem przyjemny rower, jazda też ok... ale jednak jest brak możliwości podpięcia bagażnika, gdyby zaszła taka ewentualność.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.