Skocz do zawartości

Cross Hexagon V6 - suport.

michael85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

To mój pierwszy posta na forum wiec witam wszystkich.

Od 2 lat jestem posiadaczem roweru Cross Hexagon V6. W sumie od początku był w nim jakiś problem z suportem ale wiadomo... rower kupiony przez sieć, nie chciało mi się go odsyłać a to że od czasu do czasu coś chrupnęło... aż tak bardzo mi nie pszeszkadząło.

Problem poważniejszy pojawił się ostatnio ponieważ zaczęły się luzy. Rozkręciłem suppoort niestety z jednej strony plstikowy pierścień pękł ale to nie jest problemem bo w koncu suport i tak nawalał.

Według oficjalnej specyfikacji powieniem mieć suport THUN GO(A)L wydaje mi się jednak że mam jakiś inny co nie zmienia faktu że również badziewny. Niestety poszukiwania w google nie pomogły i nadal nie wiem co to jest. Nie wiem też co kupić w miarę rozsądnego. Nie chcę wydać zbyt wiele ale też nie chcę tandety która rozpada się po jednym sezonie.

Tak wygląda mój obecny (uszkodzony) suport.

9el4.jpg

A poniżej ten referencyjny THUN GO(A)L. Skąd ta rożnica?

d4xf.jpg

Na koniec chciałbym prosić jeszcze raz o radę... co kupić? Nie mam pojęcia o suportach nie chcę kupić tandety ale nie chcę też wydać na to grubych pieniędzy? Jakie to coś ma wogóle wymiary?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...