Adasiuniunio Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Na wstępie chciałbym się przywitać bo to jest mój pierwszy post na tym forum Mam pytanie odnośnie roweru: niedrogiego a dobrego. Znalazłem oto taki rower: http://pokazywarka.pl/t6k33s/ Co sądzicie o tym sprzęcie? Koleś chce 250zł ale w 100% sprawny, przygotowany do sezonu, w bdb stanie wizualnym jak i technicznym. Proszę o porade. Pozdro
Treczek15 Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Bardzo ładny jak za taką cenę myślę, że się opłaca
Kiciok Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Na Twoim miejscu bym go brał, ALE najpierw przejechać choćby te 5km i sprawdzić, czy przypasuje. Pozycja i jazda takim rowerem jest dość specyficzna i ja się nie mogłem przyzwyczaić, nie odpowiada mi taka konstrukcja zwyczajnie.
Adasiuniunio Napisano 8 Maja 2013 Autor Napisano 8 Maja 2013 No to spoko, jeszcze się zastanawiam, ale jak nic innego nie znajde to biere go Dzięki za pomoc Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.