Skocz do zawartości

[zakupy cz4] co kupiłeś ostatnio z części rowerowych

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Imbus 11 aby ściągnąć bębenek kasety, i właśnie taki kluczyk do bieżni bębenka. 

Właśnie taki kluczyk do bieżni bębenka poszukuję, zawsze muszę się gimnastykować żeby rozebrać bębenek. Możesz napisać gdzie taki dostałeś?

Napisano

Ja wczoraj zakupiłem multitool Hexus 2 olej do łańcucha i brunoxa do amora. Jeszcze chce kupić komin na szyje i usta i czapke pod kask. Tylko nie wiem jakie beda ciepłe ?

Napisano

rękawiczki CHIBA HOTLINER WINTER - ubiór na zimę skompletowany już

Czy jak przetestujesz jak się "noszą" zdasz mi jakąś opinię? Będę wdzięczny za PW bo też szukam czegoś na mrozy:)

Do mnie dzisiaj przyjdzie Magicshine MJ-872. Ostatnio jeżdżę tylko po zmroku i do tego po bezdrożach więc światło się przyda.

Napisano

Kupione chusta wielofunkcyjna HI-TEC(BUFF). Sprawdzimy czy faktycznie to jest takie dobre jak piszą ;)

W tym miesiącu w planach pedały SPD- 520 i może buty ale to zobaczymy. Pedały na pewno. I potem jeszcze kask.A grudzień styczeń strój na rower :)

Mam nadzieję że pedąły będą dobre te 520tki. W końcu to moje pierwsze spdki :) W przyszłości może jakieś 540 albo XT. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...