Skocz do zawartości

[zakupy cz4] co kupiłeś ostatnio z części rowerowych

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja tak z ciekawości kupiłem K2 AKRA. Musiałem uratować hamulce a cena 10zł przyciągnęła moją uwagę. Specyfik działa świetnie, usuwa zabrudzenia z tarcz i napędu. Szczerze polecam :)

Napisano

W sumie to nawet nie wiem czy ma jakąś nazwę, ale lampki wyglądają identycznie jak te co były od dynama, tyle, że kupione są na baterie... 25 zł to szału raczej nie ma. Dziś tylko mała próba w terenie po nocy, bo jeszcze nie zamontowane. Wiem, że teściowa i mama maja podobne - od razu seryjnie w ich tanich rowerach było.

Napisano

Powitoł

Odbudowa panasonica mc3500 rusza z kopyta :)

Som: Vbrake Sh lx BR-T670 - komplet na dwa koła. Po poszukiwaniach na forum miały być avid sd5, ale wychodziły cenowo podobnie do Sh, a te ostatnie mają dodatkowo wymienne klocki... i z wyglądu ładniejsze... ;)

Do końca tygodnia będą klamki Sh BL-M571 i zobaczymy co to warte :D

Napisano

Ramę cube reaction gtc. Rodzina i znajomi się stukają po głowach, że kupuję samą ramę w cenie jak za rower, ale zabawa będzie przednia :D

U mnie tak samo sie pukaja jak zobacza cos nowego do roweru i marudza ile na to kasy idzie
Napisano

Licznik sigma na wraz z pepowina [ kabelkiem ] zakupiony. Jutro listonosz paczke przyniesc powinien. Powoli kompletuje rower. Jeszcze kilka wydatkow planuje zrobic, ale tak stopniowo nie wszystko na raz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...