Skocz do zawartości

[zakupy cz4] co kupiłeś ostatnio z części rowerowych

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

2 x pulsometr crivit

2 x bidon termiczny

2 x skarpetki funkcyjne

okulary na rower

Wszystko w Lidlu, z myślą o sobie i lepszej połówce :)

Napisano

kola 26'' pod tarcze, pedaly platformy, hamulce novela, kaseta hg40 mega range, rst gila plus t7 120mm, stery . i ponad 8 setek peklo

Witam jaki koszt hamulcuw bo sam szukam nowych. Zgury dzieki za odpowiedz
Napisano

Okropne błędy robisz, pisz w przeglądarce ze słownikiem, bo tego czytać się nie da ;)

Kupiłem bluzkę z Lidla Xd

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Okropne błędy robisz, pisz w przeglądarce ze słownikiem, bo tego czytać się nie da ;)

Kupiłem bluzkę z Lidla Xd

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

pisze przez telefon
Napisano

komplet przod + tyl za 178pln plus przesylka. http://allegro.pl/hamulce-tektro-novela-aluminiowe-komplet-tarczowe-i3358954538.html . dostawa w 2 dni. dzisiaj docieralem hamulce i mnie plus rower, w sumie okolo 110 kg, ladnie zatrzymuja. co ciekawe w 2 rowerze mam hydrauliki br 445 i mechaniczne sa mocniejsze... 

pozdrawiam. 

kolego ernesto, kupilem tarczowki i co za tym idzie musialem kupic tez kola z piastami pod tarcze. 

Napisano

komplet przod + tyl za 178pln plus przesylka. http://allegro.pl/hamulce-tektro-novela-aluminiowe-komplet-tarczowe-i3358954538.html . dostawa w 2 dni. dzisiaj docieralem hamulce i mnie plus rower, w sumie okolo 110 kg, ladnie zatrzymuja. co ciekawe w 2 rowerze mam hydrauliki br 445 i mechaniczne sa mocniejsze...

pozdrawiam.

kolego ernesto, kupilem tarczowki i co za tym idzie musialem kupic tez kola z piastami pod tarcze.

Ja chce tylko przod z tylu nie mam mocowania pod tarcze . Kolo na przod juz mam . Muwisz ze sa mocne to z moja waga chyba sobie poradza . Dotad starczaly mi vki ale zmieniam amor z przodu to trzeba zmienic hamulec . Mam pytanko do mechanicznych tarczuwek nie musze zmieniac manetki ? Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...