Rulez Napisano 12 Lutego 2013 Napisano 12 Lutego 2013 @Basiq faktycznie szkoda na Ciebie czasu, nie dziwię się ludziom który jak się żaliłeś - nie chcieli Ci pomóc czy pójść na rękę w sklepie, teraz wiem jak odnosić się do Twoich postów. W dodatku radzę zacząć czytać ze zrozumieniem, bo wychodzisz na głupka.
Basiq Napisano 12 Lutego 2013 Autor Napisano 12 Lutego 2013 hmmm... nie mam zwyczaju się żalić - więc nie mierz wszystkich swoją miarą a czytać ze zrozumieniem potrafię, nawet interpretować mnie nauczyli więc dziwnym mi się wydaje, że nie pamiętałeś wagi opony która ze wszech stron była sh*tem...
beskid Napisano 12 Lutego 2013 Napisano 12 Lutego 2013 Poziom żenady tego forum (m.in. przez takie jednostki jak Ty) naprawdę zaczyna osiągać masę krytyczną. Dobrze, że chociaż piszesz o sobie bo to w nawiasie jest zbyteczne Dawno tu nie było takiego bezczelnego typka. Należysz do tego grona mądrali, którym się w głowach od przybytku poprzewracało. Jak Ci nie pasuje to w jakim celu prowadzisz tę dyskusję bo chyba tylko po to aby co po niektórym dokopać. Za takie chamstwo temat powinien być natychmiastowo zamykany lub wywalany do kosza. Jeden z drugim by się wtedy kultury nauczyli. Liczę na to, że nikt nie ma ochoty być frajerem i więcej się nie wypowie.
Mod Team durnykot Napisano 12 Lutego 2013 Mod Team Napisano 12 Lutego 2013 Widać po Waszych postach,że Walentynki blisko.... Umówcie się gdzieś przy świecach. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.