RafalB Napisano 4 Października 2006 Napisano 4 Października 2006 Dzisiaj pierwszy raz wybralem sie na tzw Indoor Cycling inaczej spinning http://www.echostar.pl/~zielony/public_htm...al/spinning.jpg Tetno wysokie bo chcialem sie solidnie zmeczyc...bylem troche wkur****** i trzeba bylo sie rozladowac.
siwyex Napisano 5 Października 2006 Napisano 5 Października 2006 Ja dziś : Dom - > Rybnik - > Zalew - > Las - > Dom TRIP : 37.01 TM : 1:30:18 MAX : 50km/h
De5troy3r Napisano 5 Października 2006 Napisano 5 Października 2006 Dzisiejszy trening: Typ trasy: szosa 100% Rower: ROMET Licznik: CatEye 2 Inne: miejscami boczny wiatr wiejący z pólnocnego-zachodu DST: 61,600km AVS: 23,4km/h TM: 2:37 MAX: 42,5km/h Lublin > Jabłonna > Piotrków > Chmiel > Czerniejów > Prawiedniki > Zalew Zemborzycki + runda ulicami Lublina Pozdrawiam, Piotrek
Marix Napisano 5 Października 2006 Autor Napisano 5 Października 2006 Trening z klubem, tym razem w terenie. dębowiec + dość trudna trudne trasy na zboczu Koziej góry. dst 26.8 km 1 h 39 min avs 16 .. hehehe dawno takiej nie mialem
ralf Napisano 5 Października 2006 Napisano 5 Października 2006 dziś mimo iz wróciłem ze szkoły o 19.20, późno by musiałem iść z buta 4km bo mi rower stary nawalił, wqeszłem do domu, ani obiadu nie jadłem tylko odrazu na rower: Jankowice - Studzienice - Piasek - Pszczyna - Poręba - Łąka - Goczałkowice (zapora) - Zabrzeg - Czechowice - Goczałkowice- Rudołtowice - Ćwiklice - Jankowice - Studzienice - Piasek - Pszczyna - Jankowice. DST: 51.28km. TM: 1:58:55. AVG: 25.8km/h. MAX: 46.2km/h. na 2km przed domem mogłem sie pożegnać z tym swiatem i juz wiecej nie napisac nic na forum, było tak: przejeżdżam przez tory kolejowe, zaraz za torami sygnalizcja świetlna i skrzyzowanie z droga krajową nr. 1, czerwone było no to staje, wskakuje na zielone po chwili i ruszam, powoli bo mi strasznie zimno było, ujechałem moze 1m patrze na lewo a tu dwa auta jadą jak szalone na czerwonym świetle , dobrze ze zawsze sie rozgladam mimo iz mam zielone i chyba to uratowało mi dzis zycie
siwyex Napisano 6 Października 2006 Napisano 6 Października 2006 Kolejny dzionek ... Dziś nie jeździło się miło bo było troszke zimno Nie miałem także zbyt wiele czasu, ponieważ już się szaro robiło jak wbiłem na chate ... A szkoda bo dziś forma dopisywała co widac po mojej średniej prędkości ( porównując np. do wczorajszej ) TRIP : 32.89 km TM : 1:13:14 AVS : 26.9 km/h MAX : 48 km/h
Marix Napisano 6 Października 2006 Autor Napisano 6 Października 2006 na 2km przed domem mogłem sie pożegnać z tym swiatem i juz wiecej nie napisac nic na forum, było tak: przejeżdżam przez tory kolejowe, zaraz za torami sygnalizcja świetlna i skrzyzowanie z droga krajową nr. 1, czerwone było no to staje, wskakuje na zielone po chwili i ruszam, powoli bo mi strasznie zimno było, ujechałem moze 1m patrze na lewo a tu dwa auta jadą jak szalone na czerwonym świetle , dobrze ze zawsze sie rozgladam mimo iz mam zielone i chyba to uratowało mi dzis zycie kurde ralf no trzeba uważac:/ ja tez sie staram zawsze patrzeć na zmiane na droge i na światlo, tak zeby nie ruszyć na zielonym prosto pod koła. ja dzis 17 km, cwiczylem technike w lesie i z przykrością ale nie bawi mnie teren... zastanawiam sie nad klubem szosowym
Brian Napisano 6 Października 2006 Napisano 6 Października 2006 Ja dziś w sumie dużo na szosie nie pojeździłem bo dopadł mnie straszny deszcz: dst:32km/h avs:32km/h time:1.01h
ralf Napisano 6 Października 2006 Napisano 6 Października 2006 a dzis znowu miałem niemiłą sytuację, było ciemno ale lapmki miałem, byłą wąska droga bez pobocza i koles wyprzedzał znaprzeciwka samochód, pewnie mnie widział ale co tam, długo sie nie zsuwałem, ale jak był kawałeczek odemnie pomyslałem ze chyba nie ma zamiaru zrezygnować z wyprzedzania i zjechałem na pobocze, a pobocze było torche nizej bo był wysoki asfalt i prawqie glebe zaliczyłem, jak ja nie lubie jak ktoś tak wyprzedza ze trzeba uciekać, kurde starsznie jakies niebezpieczne te nocne wypady, nie dość że zimno to jest auta dziwnie sie zachowuja Jankowice - Bodzów - Miedźna - Góra - Brzeszcze - Jawiszowice - Dankowice - Bestwina - Czechowice - Goczałkowice - Pszczyna - Jankowice. DST: 50.73km. TM: 1:58:40. AVG: 25.6km/h. MAX: 45.0km/h.
siwyex Napisano 7 Października 2006 Napisano 7 Października 2006 A ja dziś ładny trening Chociaż z malutką średnią, poniewaz bardzo dużo jeździliśmy po podjazdach i zjazdach (po takim lasku) ciąglę jeździliśmy na wysokich przełożeniach i nie dało rady zrobić ładnej średniej TRIP : 60.79 km TM : 2:45:24 AVS : 21.4 km/h MAX : 60 km/h
Badb Catha Napisano 7 Października 2006 Napisano 7 Października 2006 Dąbrowa górnicza -> Ogrodzieniec -> Rokitno(jakieś tam) -> Łazy -> Ząbkowice -> Dąbrowa czyli dokładnie jak siedem dni temu . Tym razem, czas wyniósł 2h 57min. I też jestem zadowolony.
Johnny Napisano 7 Października 2006 Napisano 7 Października 2006 trip: 96 km --- avs: 25,1 km/h --- time:3:47 --- max: 46,8 km/h Ośw-Brzezinka - Harmęże - Brzeszcze - Dankowice - Wilamowice - Zasole - Łęki - Osiek - Malec- Witkowice - Osiek - Łazy - Zaborze - Ośw - Rajsko - Skidzin - Zasole - Bielany Z tego z 1/3 po znakowanych szlakach rowerowych, czyli żwir, pola, piach nawet kamienie wzdłuż Soły. Fajna pogoda, ale od czasu do czasu wMordeWind dawał znać o sobie :025:
ralf Napisano 7 Października 2006 Napisano 7 Października 2006 no dzis wmordewind był wkurzający: Jankowice - Pszczyna - Goczałkowice - Czechowice - Bielsko - Wapienica - Międzyrzecze - Zabrzeg - Czechowice - Goczałkowice - pszczyna - Jankowice. Jankowice - Ćwiklice - Rudołtowice - Pszczyna - Jankowice. DST: 80.92km. TM: 3:09:42. AVG: 25.5km/h. MAX: 51.8km/h.
Marix Napisano 7 Października 2006 Autor Napisano 7 Października 2006 taka jakaś dziwna rundka dzisiaj... ostro walilem do góry do podnóża Hrobaczej Łąki i sie powłóczyłem po bb 24.4 km 56 min nie moglem za duzo bo jutro wyścig w Będzinie
grzybek Napisano 7 Października 2006 Napisano 7 Października 2006 Trasa: Janowice - Rybarzowice - Buczkowice - Bielsko-Biała - Pszczyna - Tychy - Pszczyna - Czechowice-Dziedzice - Janowice. Start: 12:40 Finisz: 16:36 DST: 105,5 km. TM: 3:51:26 AVG: 27,35 km/h. MAX: 64,19 km/h
Badb Catha Napisano 8 Października 2006 Napisano 8 Października 2006 Dziś z bratem Dąbrowa - Jaworzno -> Trzebinia -> Jaworzno -> Dąbrowa Łącznie 64,5 km Czasz : 2 h : 23 min : 57 Średnia 26,8 km/h Pozdrawiam wszystkich , którzy mi wzajemnie pozdrowili, a było takich nie mało
siwyex Napisano 8 Października 2006 Napisano 8 Października 2006 A ja dziś jeździłem sam (tak jak zawsze) czasem tylko śmigam z kumplami Moja trasa to : DOM - > GOTARTOWIC (LOTNISKO) - > ZALEW - > DOM - > RYBNICKA KUźNIA - > ZALEW I OKOLICE - > DOM DST : 91.1 km TM : 3:54 AVS : 23.4 km/h MAX : 52 km/h
Johnny Napisano 8 Października 2006 Napisano 8 Października 2006 Bielany - Wilamowice- Kęty - Witkowice - Osiek - Polanka Wielka - Poręba - Ośw trip: 46,7 km --- avs: 27,7 km/h --- time: 1:41 --- max: 44,5 Tak po 18 zrobiło się zimnawo szczególnie w nogi. Ale nie ma co narzekać ważne, że nie pada.
grzybek Napisano 8 Października 2006 Napisano 8 Października 2006 Janowice - Kozy - Kęty - Andrychów - Zator - Babice - Oświęcim - Brzeszcze - Bestwina - Janowice. Start: 12:00 Finisz: 15:36 DST: 103,8 km TM: 3:34:45 AVG: 29,00 km/h MAX: 49,01 km/h Od Babic cały czas wmordewind.
Marix Napisano 8 Października 2006 Autor Napisano 8 Października 2006 Psary-Wojkowice-Psary <lol> (niedaleko Będzina) to traska w poszukiwaniu jedzenia o świcie w niedziele.. byłem tma na zawodach cross country:D w kategorii wiekowej zająłem 2 miejsce i dostalem srebrny medal:D teraz jeszcze była przejażdżka... razem 46 km
ralf Napisano 8 Października 2006 Napisano 8 Października 2006 gratulacje Marix dzis troche dłuzsza wycieczka, do Bielska było fajnie bo słońce świeciło, a potem słońce zaszło i było zimno jak cholera, ostatnbie 10km to ledwo przerzutki umiałem zmieniać bo mi tak zimno w rece było, moze tez za cienko sie ubrałem i temu nie dość ze praktycznie cały czas pod wiatr, to jeszcze pełno krótkich ale wkurzajacych podjazdów Jankowice - Pszczyna - Ćwiklice - Miedźna - Góra - Brzeszcze - Jawiszowice - Zasole - Bielany - Nowa Wieś - Kety - Czaniec - Kobiernice - Bujaków - Kozy - Bielsko Biała - Wapienica - Międzyrzecze - Zabrzeg - Czechowice - Goczałkowice - Pszczyna - Jankowice. DST: 94.54km. TM: 3:58:53. AVG: 23.7km/h. MAX: 52.5km/h.
siwyex Napisano 9 Października 2006 Napisano 9 Października 2006 Dziś malutki trening po okolicach i zwiedzanie sklepów rowerowych DST : 23.34 km TM : 0:55 AVS : 25,46 km/h MAX : 49,5 km/h
MarcinKowalczyk Napisano 9 Października 2006 Napisano 9 Października 2006 Wczoraj pośmigałem troche po ślęży. 45km. Tak sobie podjeżdżałem i zjeżdżałem. Czasu nie wiem ile. Wiem ze max 65,1 zakończone lekką glebą po próbie ominięcia rowu. Skutek- stłuczone kolano, podrapana meridka. Dzisiaj pobiegałem jakies 5km.
ralf Napisano 9 Października 2006 Napisano 9 Października 2006 dzis znowu jeździłem jak juz było ciemno, ostatnio to nie licząc weekendów to tylko po ciemnku jeżdze, a wtedy to juz zimno sie robi i niebezpiecznie, mimo iz fajnie sie jechało to zimno sie zrobiło i wróciłem szybicej do domu: Jankowice - Studzienice - Piasek - Pszczyna - Goczałkowice (zapora)- Zabrzeg - Czechowice - Goczałkowice - Rudołtowice - Ćwiklice - Jankowice. DST: 36.55km. TM: 1:18:06. AVG: 28.0km/h. MAX: 50.0km/h.
siwyex Napisano 10 Października 2006 Napisano 10 Października 2006 Dziś fajna traska Dom - > Zalew - > Rudy Raciborskie - > lasek w Rudach - > Zalew - > dom DST : 45.74 km TM : 1:47:00 AVS : 25.65 MAX : 48.5 km/h
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.