Skocz do zawartości

[ciekawe aukcje] Allegro, E-bay i in. Ciąg dalszy.

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przecież z tym XCR to ewidentna pomyłka. Jeżeli chcieliście kupić to wystarczyło poinformować o tym obsługę sklepu. Po co się bawić w padlinożerców...?

Może dostaniecie te amortyzatory a tą różnice pokryje pracownik sklepu wystawiający przedmioty ze swojej pensji, która wynosi 1500zł. Bawi Was to?

Napisano

@@siimon, a w którym ja miejscu napisałem, że chcę ten amortyzator nabyć/dostać, jasno dałem do zrozumienia, że zamówienie jest "zaczepne", pracuję w handlu całe swoje życie zawodowe na różnych stanowiskach i uwierz mi, że doskonale wiem, czym kończą się takie "pomyłki" obsługi sklepu. Chciałem tak jak napisałem, "zaczepić" obsługę, żeby na dłużej zapamiętała, że należy uważać na to co i jak się wystawia na sprzedaż.

A określenie "padlinożerca" zostaw proszę dla bliższych znajomych, bo nie życzę sobie.

Pozdrawiam

Napisano

Podpisuję się pod tym co napisał lukaszm7. Jakby co, to odrzucili zamówienie z powodu niedostępności produktu. Cena już poprawiona, więc przynajmniej zauważyli pomyłkę.

@siimon, nie bądź taki nerwowy, pracownik nie ucierpiał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...