bubaruba Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Witam, Mam pytanie czy któryś z forumowiczów zna daty naszych lokalnych zawodów. Chodzi mi o te mniejsze, bo większe już znam. Z czego pamiętam w kwietniu 2012 był mały maraton po Lasku Wolskim. Jak wygląda sprawa w 2013? Z góry dzięki za odpowiedź i Wesołych Świąt! bubaruba
kamfan Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 wszystko (a trochę tego jest) co jest (lub będzie) w Krakowie znajduje się (lub znajdować się będzie) w kalendarzu na stronie zielonych - rowerowanie.pl kalendarz uzupełniany jest na bieżąco, można sprawdzić jakie imprezy były w tym roku w okolicach i samym Krakowie
bubaruba Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Napisano 28 Grudnia 2012 wszystko (a trochę tego jest) co jest (lub będzie) w Krakowie znajduje się (lub znajdować się będzie) w kalendarzu na stronie zielonych - rowerowanie.pl kalendarz uzupełniany jest na bieżąco, można sprawdzić jakie imprezy były w tym roku w okolicach i samym Krakowie Niestety co do zawodów rowerowych nie zbyt aktualny , nawet o Skandii nie ma informacji.
kamfan Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 Niestety co do zawodów rowerowych nie zbyt aktualny , nawet o Skandii nie ma informacji. Może nie doczytałeś, albo ja się nieprecyzyjnie wyraziłem pisząc "kalendarz jest uzupełniany na bieżąco" oznacza to, że należy go sprawdzać na bieżąco, daty imprez pojawiają się zazwyczaj ok. 1-1,5 miesiąca przed, większe cykle są uzupełniane na początku roku (na 2013 kalendarz nie jest jeszcze uzupełniony). Jest to bardzo dokładny kalendarz wydarzeń rowerowych i nie tylko dotyczący okolic Krakowa oraz większych cykli, przejrzyj sobie rok 2012 to zobaczysz http://rowerowanie.pl/kalendarz/2012/5
bubaruba Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Napisano 28 Grudnia 2012 Może nie doczytałeś, albo ja się nieprecyzyjnie wyraziłem pisząc "kalendarz jest uzupełniany na bieżąco" oznacza to, że należy go sprawdzać na bieżąco, daty imprez pojawiają się zazwyczaj ok. 1-1,5 miesiąca przed, większe cykle są uzupełniane na początku roku (na 2013 kalendarz nie jest jeszcze uzupełniony). Jest to bardzo dokładny kalendarz wydarzeń rowerowych i nie tylko dotyczący okolic Krakowa oraz większych cykli, przejrzyj sobie rok 2012 to zobaczysz Kalendarz zawodów | rowerowanie.pl Kraków - grupa rowerowa Ok. Zwracam honor, ale niektóre dostępne kalendarze mają więcej informacji dotyczących sezonu 2013. Nie pozostaje nic jak czekać. A może ktoś z forumowiczów ma informacje na temat organizatorów tego rocznych maratonów w okolicach Krakowa?
kresowiak Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 Pewnie bedzie tylko Skandia z tych wiekszych. A tak to jakieś jeżdżenie pol Lasku Wolskim. Aha no i jeszcze ten maraton od grabka w Myślenicach. Zapomniałem o Michałowicach też, sory. Tyle wiem o MTB w okolicach.
jokulus25 Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 ogólnie jest jeszcze Puchar Szlaku Solnego
arkm Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Jeszcze będzie kilka rajdów na orientację w okolicach Krakowa : Odyseja, Mordownik, Chaszczok
spons92 Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 W maju XC w Olkuszu też można podłączyć pod okolice Krk.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.