RudaMarylka Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 od dawna chce No a mnie się dopiero zachciało - jechać i wracając nie czuć z bólu nic więcej, niż nogi z waty cukrowej
ukaniex Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Tylko z naszymi rowerumi do dirt parku trochę lipton... Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2
RudaMarylka Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 lipton Liptopna to ja lubię się napić. Nie gadaj, siodła w dół i jadziem! ;-)
lukaszs Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Jakiś kampinos albo coś w tym stylu w niedzielę ktoś preferuje? rekreacja tempo pół maratońskie 15-20 km/h.
xdjradox Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Ja po Kampinosie może śmignę w niedzielę z rana ale to jeszcze zależy od pogody i siły - dziś się wyposzczę to pewnie jutro zagrzeję wodę w chłodnicy i do niedzieli może się nie wystudzić Jaką trasą jeździsz?
lukas85 Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 Może i ja bym pojechal, zobaczymy co druga połówka na to
xdjradox Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 pomyśl, pomyśl pamiętaj że po jeździe pianka będzie
venom2000 Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Właśnie niedawno wróciłem ze Świętokrzyskich,wytrącony z jazdy na ok tydzień(zaziębiłem bark w drodze z Radomia do Ostrowca Świętokrzyskiego 65km asfaltem sporo wzniesień takich solidnych),kolejny piękny dzień jaki miałem wykorzystałem na 33km asfaltu z bardzo dużymi i ostrymi podjazdami po ok.3-4km a teraz padłem i ledwo mogę coś zrobić bo mnie poskręcało :yucky:
RudaMarylka Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 wróciłem Rzeczywiście jesteś bardzo dzielny... Ale nie rozsypiesz się, bo wiesz... znam takich co to tak poważnie (fiesz) się rozsypali...
venom2000 Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Spokojnie,ładuję w siebie maści rozgrzewające,piguły przeciwko stanom zapalnym i myślę że niebawem wyzdrowieję,a to jest efekt zdejmowania z siebie zewnętrznych warstw ubrania,bycia mokrym i jazdy pod wiatr,nie rzyczę nikomu takiego połamania bo ból jest cholerny znasz z autopsji bóle skroniowe można porównać do tego,cóż kiedyś każde z nas się rozsypie Marylka nie musisz stosować ironicznych treści w stosunku do mnie
RudaMarylka Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 nie musisz stosować ironicznych treści Masz ci los... rozgryzłeś mnie
venom2000 Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Echhh widzę że darzysz mnie czymś szczególnym w twoim wykonaniu,ale nie mam zamiaru robić OT w tym miejscu wybacz Szacunek posyłam
Sol Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Ktoś coś? Ja start 18-19 i 50-60km dookoła miasta.
xdjradox Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Spokojnie,ładuję w siebie maści rozgrzewające,piguły przeciwko stanom zapalnym i myślę że niebawem wyzdrowieję,a to jest efekt zdejmowania z siebie zewnętrznych warstw ubrania,bycia mokrym i jazdy pod wiatr,nie rzyczę nikomu takiego połamania bo ból jest cholerny znasz z autopsji bóle skroniowe można porównać do tego,cóż kiedyś każde z nas się rozsypie Marylka nie musisz stosować ironicznych treści w stosunku do mnie Chopie, dwa dni i będziesz jak nowy, stosuj aktywny wypoczynek. Nie ma że cycki swędzą. Rano rower wieczorem korba i czeba żyć
Sol Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Ktoś coś? Ja start 18-19 i 50-60km dookoła miasta. Uuu las rąk jak zwykle. Pa pa cieniasy
xdjradox Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Ja startuje około 7-8 w niadzielę czy kto jest czy nie i chyba będzie Leszno na singla bo post był za długi (więc faja). BTW: Odkrywam "mięśnie SPD".
lasica1982 Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Ma ktoś ochotę na wycieczkę w niedzielę? Preferowałbym zbiórkę około 10:00 i kierunek umożliwiający powrót pociągiem w razie ulewy (np. Sochaczew, Garwolin czy Nasielsk). Dodam że trochę się dziś zmęczyłem i chcę wycieczkę a nie trening :-)
venom2000 Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Sol jak zregeneruję kontuzję ramienia to stawiam się na wezwanie,a SPD-ki możez testować w wyprawie z Solem xdjradox ,lewe ramię mam tak zablokowane że nie mogę wykonać żadnego manewru :woot:
lasica1982 Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Ma ktoś ochotę na wycieczkę w niedzielę? Preferowałbym zbiórkę około 10:00 i kierunek umożliwiający powrót pociągiem w razie ulewy (np. Sochaczew, Garwolin czy Nasielsk). Dodam że trochę się dziś zmęczyłem i chcę wycieczkę a nie trening :-) Zdarzało mi się korzystać z PKP na wycieczkach, ale zawsze w formie dojazdu lub powrotu, natomiast dziś pierwszy raz padło na część środkową (z Chotomowa w którym dopadło nas oberwanie chmury do Modlina gdzie było zupełnie sucho i słonecznie). Potem oczywiście jeszcze kilka razy popadało, ale w sumie jakieś 30 minut i szczęśliwie przeczekanych pod drzewem czy wiatą przystankową. Dla zainteresowanych trasa: http://lasica.hostdmk.net/20130609/trasa.html oraz trochę zdjęć: http://lasica.hostdmk.net/20130609/index.html
lasica1982 Napisano 10 Czerwca 2013 Napisano 10 Czerwca 2013 We wtorek mam wolne i zamierzam pojeździć ze 3-4 godzinki w mocnym tempie, jednak muszę wcześnie wrócić i dlatego ruszam z samego rańca (max 9:00). Gdyby ktoś chciał dołączyć to zapraszam - preferuję szosy, szutry i tereny wydmowe gdzie powinno być już sucho (Kampinos lub MPK) bo zamierzam wrócić czysty :-)
lasica1982 Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 We wtorek mam wolne i zamierzam pojeździć ze 3-4 godzinki w mocnym tempie, jednak muszę wcześnie wrócić i dlatego ruszam z samego rańca (max 9:00). Gdyby ktoś chciał dołączyć to zapraszam - preferuję szosy, szutry i tereny wydmowe gdzie powinno być już sucho (Kampinos lub MPK) bo zamierzam wrócić czysty :-) Udało się wrócić w stanie schludnym, co nie było wcale proste biorąc pod uwagę że nawet singielek Sieraków-Pociecha jest mokry. Dla zainteresowanych trasa: http://lasica.hostdmk.net/20130611/trasa.html oraz nieco zdjęć: http://lasica.hostdmk.net/20130611/index.html
xdjradox Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 Około 18:30 wyruszam przeciąć Kampinos ale zdecydowanie bardziej szosowo. Muszę kupić mapę bo ostatnio jadąc ścieżką wjechałem na bagna szukając Palmir a zatrzymanie się aby spojrzeć na GPS zaprzyjaźnia cię z dziesiątkami głodnych komarów http://www.endomondo.com/workouts/189239306/9636743
dlmtb Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 Są jeszcze miejsca dla odważnych https://www.facebook.com/events/117022431801755/
RudaMarylka Napisano 12 Czerwca 2013 Napisano 12 Czerwca 2013 Są jeszcze miejsca Przypomnij mi, kiedy kiedy - coś tam przecie pisałam, że będę chciała - chyba mi mróz na głowę padł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.