Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W weekend MPK na celowniku.

W sobotę chętnie przejechałbym się do południowego MPK - okolice Osiecka a najchętniej Garwolina (są tam piękne asfalty, szybkie szuterki i nieco urokliwych górek). Jestem zdeterminowany na dłuższą jazdę bo w niedzielę praca mnie uziemi.

Napisano

Czy ma ktos ochote pokazac jakies ciekawe sciezki w lasku bielanskim ok godz 17 moge byc gdzies w centrum? Nie znam warszawy zbytnio :f z grzybowskiej startuje :)

Napisano

Jesli nas konewką z nieba nie potraktują to mogę poczekać przy Westin'ie lub Parku Saskim, zalezy gdzie dokladnie jestes/bedziesz. Ja bede jechal pociagiem, gdyz leniwy jestem, i wysiade na PKP Srodmiescie.

Sent from my 20hpuo3.jpg using wrxb2d.jpg

Napisano

W takim razie róg Grzybowskiej i Jana Pawła, może być przy budynku PKO.

pojeździłbym się z Wami bo mam chwile do lasu bielańskiego ale chyba zostawię siły na jutrzejszy dzień :)

Napisano

Maly offtop zrobie, nie ma chyba sensu nowego tematu zakladac ...

Orientuje sie ktos gdzie w Warszawie lub najblizszych okolicach posiadaja duzy wybor kaskow Giro? Konkretnie model Athlon mnie interesuje. Po przejeciu dystrybucji przez Shimano totalna padaka jest w sklepach, a poprzedni dystrybutor wszedzie Alpine teraz upycha.

Wkręceni na Targówku też mieli Giro jak ostatnio tam byłem.

@Safian   Ja mogę w niedziele tak po 17

Napisano

Normalnie o 19 dopiero wybywam, ale spróbuję wynegocjować wcześniejsze wyjście. W sensie o 17 na miejscu.

Fajnie, ktoś jeszcze?

Wkręceni na Targówku też mieli Giro

Dżiro to wszyscy mają właściwie, nie trudno znaleźć :)

Napisano

Dżiro to wszyscy mają właściwie, nie trudno znaleźć :)

Poprawka - mieli gdy dystrybucje Bikeman prowadzil, a nie jak teraz Shimano ;) ...

Tak czy inaczej znalazlem juz to co chcialem w t-bike na Ursynowie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...